Ahmet Davutoðlu : AK Parti yönetiminin ihraç etmek istediði þahýslar deðil daha önce hatýrlattýðýmýz bu ilkelerdir. Söylediklerimizin arkasýndayýz.
Ahmet Davutoðlu : AK Parti yönetiminin ihraç etmek istediði þahýslar deðil daha önce hatýrlattýðýmýz bu ilkelerdir. Söylediklerimizin arkasýndayýz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: "Faize alerjim var, yüksek faize karþýyým. Þu anda yeniden faizde düþüþ baþladý, enflasyon da düþtü. Politika faizi daha da düþecek.
Erdoðan: "Bizler, þu anda finans yönetiminde çok daha baþarýlý bir ülke konumundayýz. Bu baþarý bizi ekonomide çok daha güçlü hale getirmektedir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Geçenlerde bir üye arkadaþ yazýnca;inceleme gereði duydum.
Olay insanlýk meselesi mi dir,yoksa cehalet mi?
Olayýn özeti þu haberde.
https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...durdu-5314683/
Þimdi tarihin ölçülebilen en büyük kasýrgasýnda! 7 kiþininin hayatýný kaybetmesi,bir tedbirmi dir. Yoksa bu olayda olduðu gibi(daha basit gibi duruyor) iþin fýtratýnda mý vardýr? Karar veremedim.
Bence Dünya akýlý ,salak ayrýmý yapýyor gibi???
Altyapi iile maddiyat
Birazda mukadderat
Daha 2-3 hafta evvelki istanbul yagisinda altgecitte evsiz biri olduydu
Bnm arkadas var minibusle servis ceken Onu goruyodum hep diyodu
Piyango nerde kime vurur hic belli olmaz mod u
Koskoca billiur tuz sahibi adam yatta yazin tatil esnasi. geliyo ari bogazdan sokuyo
Karaya yanasamadan oluyo..
Olum biraz altyapi infrastructure maddiyattan bagimsiz
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yani sizde kadere inanýyorsunuz. Yazdýðýnýz hadise biraz müstesnaya giriyor. Eþeði saðlam kazýða baðlamak diye bir durum var.
Yerleþik bir deðiþ olan:atýn ölümü arpadan olsun derseniz;zaiyat artar,sonuç bu þekilde olur, dünyada gündeme getirmez diye düþünüyorum. Cehaleti ön plana alýyorum maddiyattan önce.
Tabi cehalet tuhaf olgu.
Cikis noktasini tam bilemesemde. Hep var. Cehaletin organize hali bile var.
Simdi cehaletin tanimi yokki bilader
Mesela su an bi kafedeyim
Self servis
Sirada bi cift var
Surekli opusup duran
Bu da cehalet
Yer Ýmleri