Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
https://halktv.com.tr/gundem/diyanet...sinden-404156h
Diyanet'in ardýndan bir skandal da TDK'dan! Atatürk ve emanetlerini sitesinden kaldýrdý... Kaynak: Diyanet'in ardýndan bir skandal da TDK'dan! Atatürk ve emanetlerini sitesinden kaldýrdý...
ALLAH müstehakýný versin diyanet...bir devler kurumu nasl olurda ATATÜRK E KARÞI BÖYLE HIYANET HALÝNDE BULUNABÝLÝR
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Bahçeli: (yeni parti iddialarý)siyaset týkalý deðil, kargaþa ortamýndan vazgeçilmeli, iktidarý geriletmek için görevlendirilmiþlerse, ihtiyaç yok-habertürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bahçeli: (kabine revizyonu) uygun bulmuyorum, her gün bakan mý deðiþtireceðiz?-habertürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bugün 80 darbesi yapýlmýþtý,para bulamayan Evren en büyük darbeyi iþçi sýnýfýna yapmýþtýr,SSK paralarýna bono karþýlýðý ödeyeceðim diye el koymuþtur,memurunu doyurmuþ,iþçi kesiminin sendikalarýný ve sözleþmelerini lav etmiþ olup SSK'yý batýrmýþ kendileri zýkkýmlanarak paralarý yemiþlerdir+kalanýnýda Özal peþkeþ çekip mülkünede el koymuþtur zenginlerim maðdur olmasýn onlarý doyuracaðým diye,peþi malum SSK çalýþanýn saðlýk tedavisinde aksama.Ergenekon davasýnda darbeciler cezalarýný buluyor derken,baktýk RTE sümüklüsüylen TC yýkmakmýþ amacý,peþi malum sahte darbe ve kendisini darbe maðduru gösterme amacý ile bütün kamu kuruluþlarýna el koyup,en önemlisi yargýyý kendisine baðlamak beni yargýlamasýnlar diye...Ülkemizin milli deðerleriylen oynayanlar muhakkak ergeç cezasýný çekecektir,çok yýpranacaðýz,ama sonuç yine kazananan Türkiye ve onu ayakta tutan vatandaþlarýmýz olacaktýr.
Tcmb faiz kararý saat 14’de .
Dolar/TL 5.7544
*tcmb haftalýk repo faiz oranýný 325 baz puan indirdi, %16,50 (beklenti %17,25, önceki %19,75)
Yer Ýmleri