Bu maþaksipora ne oldu böyle,sanýrým belediyeden mamasý kesidiði için sürünme moduna girdi,arkana siyaseti mevcut hökömeti alýrsan,birgün tepetaklak gidersin,en üzücü olanýda bunlarýn zýkkýmlandýðý paralar hep bizim kesemizden çýktý![]()
Bu maþaksipora ne oldu böyle,sanýrým belediyeden mamasý kesidiði için sürünme moduna girdi,arkana siyaseti mevcut hökömeti alýrsan,birgün tepetaklak gidersin,en üzücü olanýda bunlarýn zýkkýmlandýðý paralar hep bizim kesemizden çýktý![]()
Astroluklar,medyumlar,hacýsý,hocasý vs hep CB-RTE-ÝREÝS parlayan yýldýz diyorlardý yýldýz haritalarýnda,ama þimdi süt dökmüþ kedilere dönmüþler týk yok aðýzlarýnda,zaten tamamýna yakýný þarlatan,ne kuantum bilirler,nede enerji sarmalýný,nede döngüyü,üstelik paylaþýmlarýna yaptýðým eleþtirileri sen ne anlarsýn bu iþlerden diyorlardý,sadece bazýlarý hariç,sonra nemi oldu,aynen Muharrem Ýncenin dediði laf gibi,adam haklý çýktý yahu dediler...belirtttiðim gibi,ne medyumum,astrolog,nede hacý,hoca vs,sadece kuantum mekaniði üzerine enerji kontrolü ile uðraþýyorum,tabiki bu çok zor iþ,enerji dalgalarýný yakalamak ve onlarý görüntüye çevirmek çok uðraþ verici,öcelikli beynin boþ olmasý lazým,tabiki seçilmiþlikte önemli aktarým için,soy geleneðimizde bu mevcut,neyse önceleri belirtmiþtim...enerjimi denizin üzerine sýrt üstü yatarak toparlayarak þarz etmeye çalýþýyorum,bilindiði gibi deniz suyunda yüksek oranda mineral vardýr,ayni oranda çakýl ve kum bileþenidir,deniz sonrasý fark edenler eve geldiðinde çok rahatlar,peþi rahat bir uyku,bu çoðunuzun baþýnýza gelmiþtir,acaba hiç bunun nedenlerini araþtýrdýnýzmý,çoklarý mal gibi güneþn altýnda bronzlaþmak ister,nerede þezlongta ve havlu vs üstünden,öyle yapacaðýnýza,denize girdikten sonra,çakýl,kumun üzerine yatýn,kýzgýnsa su serpin...toprak ise enerji boþaltýr,faydalý olsa bile enerjini boþaltýr,yanlýz bu yaz boyu enerji sarmalýmda aksamalar mevcut,pek önemli hadiseleri kavrayamýyorum RTE'nin enerji boyutunun benden yardým istemesi haricinde,zaten tünelin ucundaki ýþýk benliðimden hiç gitmiyor,sanýrým tünelin ucundaki en büyük ýþýk nedeni Ýmamoðlu idi,ama RTE neden yardým istedi onu hala çözmüþ deðilim,bunu sadece tünelin ucundaki ýþýða baðlýyorum,,bakalým 2019 sonu nasýl bitecek,2020 için pek tahminim yok,sadece bu tünelin ucundaki ýþýðýn devamýný merak ediyorum !!!...ülkemize aydýnlýk günlerin gelmesi dileklerimlen![]()
Türkiyede ve Sovyetler Birliðinde Junkers tarafýndan kurulan fabrikalar hava sanayinin temelini oluþturmuþtu. Rus sanayisi Mikoyan, Sukhoi, Yakovlev, Tupolev, Ilyushin gibi markalarý üretti bizim sanayi Marshall çocuklarýnýn kurbaný oldu... O gün bugündür bunlardan kurtulamadýk saðýmýz solumuz Marshall çocuðu dolu vesselam......
https://veryansintv.com/yerli-ucakla...acikli-sonu/8/
Müþavir'e bu PKK/hdp'li hain Kürtlerle yoldaþ olacaðýna Korucu Kürtlerle yoldaþ ol diyoruz ama adam Korucular Kürdistan'a ihanet ediyor ben hainlerle bir olamam diyor!!
Ýyice bunamýþ Türkiye'de deðil Kürdistan'da yaþadýðýný sanýyor..
https://odatv.com/hdpli-vekile-sorusturma-14091923.html
AleviTürk-SünniTürk evliliklerinde yobazlýða son!...
https://veryansintv.com/turk-uluslas...vlenebilir-mi/Ne tarihsel olarak, ne inançsal olarak ve de modern dünyanýn kurallarý bakýmýndan Alevi-Sünni evliliklerinin önünde herhangi bir engel yoktur. Aksine gençler anlaþabiliyorsa bu evlilikleri teþvik etmek gerekir. Alevi-Sünni evlilikleri Türk uluslaþmasý için büyük bir imkândýr.
Kendimi bildim bileli.Saðcý ve Milliyetçiyim.
Ve þimdi gördüðüm.
ATATÜRK zamanýnda yapýlanlarýn talan edildiði.
Dýþarýya açýlým diyerek ülke varlýklarýný sattýk ve üretimi engelledik(Tarým Hayvancýlýk)
Ýthala dayalý ekonomik modelle borç bataðýna sürüklendik.
Ýsraf ve þatafat içinde baþkalarýn paralarýyla yaþadýk.
50 milyon dolar için Tank fabrikamýzý sat.
Almanlara kay sonra 80 milyonluk zýrhlý araç al.
Kim yaptý bunlarý Özal,Menderes,Demirel ve Þimdiki Baþkanýmýz.
Saðcý,dinci,ahlaklý ve ülkem diyen kiþilerdi bunlar.
Düþünüyorum.Sadece.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Tüm spor içinde kafa patlatýyorum ve kýzýyorum.
O yabancýlara verilen paralar.
Belediyelerin külüp kurmalarý
Kamu bankalarý ve kurumlarýnada geçmiþte olabilir lakin þimdi durum hepsinde profesyoneller var.
Amatörlere ve mahalle aralarýnda spor yapýlacak yerler,bisiklet yollarý ve koþu parkurlarý yapmalýlar.
Gündüz maçý oynanmalý enerji tasarrufu için.Haftada bir gece maçý yapýlmalý.
Yabancý 4 olmalý.
Alt yapý zorunlu olmalý.
Oradan oyuncu yetiþtirip oynatana ek para verilebilir.
Kamu tüm külüplere eþit olmalý rakip deðil.
Oyunculardan en az %20 vergi almalý.
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri