Brent 66.69 %10.74
Brent 66.69 %10.74
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
O zamanýn þartlarý öyleydi,sinsice planlar sonradan oluþtu,en büyük sinside RTE idi,kim bilebirdiki þu anki durumlarýnýn oluþacaðýný,sadece bizim gibiler yýllar önce raporlarý gördüðü için gerçekleri biliyordu,önceden yazdýðým gibi,70 yýllarýnda siyasal islam tehlikesi TC yýkma hesaplarý yapýyor diye raporlarda belirtilmiþti,Eþref Bitlisli olayý ile durum dahada netleþti,normalde siyasal islam ta Atatürk zamanýndada vardý,bu beyanatlarýndada vardý,medrese ve tekkeleri boþuna kapatmamýþtý,uyarýnýn bizzat üstüne basmýþtý,zaten Ali Þükrü olayý bunun ilk baþlangýcýydý,neyse konu derin konu.
Çoðu yatýrýmcý kuruluþlarý hep borsanýn ralli yapacaðýný belirtiyor !!!,acaba biz gözden birþeymi kaçýrdýk![]()
VÝOP 0.50-0.60 arasý ekside.
Günaydýn iyi haftalar.
*tüik: Iþsizlik oraný haziran döneminde %13,0 (önceki %12,8)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*tüik: Genç nüfusta iþsizlik oraný haziran döneminde %24,8 (önceki %23,3)
Yer Ýmleri