trump: Powell ve fed yine baþarýþýz oldu
*trump: Ne cesaretleri, ne mantýklarý ne de vizyonlarý var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*powell: Amerikan halkýna hizmet etmeye kendimizi adadýk ve kongre'nin bize verdiði yetki ile yapýyoruz
*powell: Temel görünüm olumlu olarak devam ediyor
powell: Fed faizleri devam eden risklere karþý sigorta olarak düþürdü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*powell: Yurtdýþýndaki yavaþ büyüme ve ticari gerilimlerden kayaklý olarak yatýrýmlar zayýf
*powell: Hanehalký harcamalarý ile güçlü þekilde devam ediyor
*powell: Ekonominin ýlýmlý bir oranda büyümesini bekliyoruz
*powell: Istihdam piyasasý güçlü olmayý sürdürüyor
*powell: Iþ bulmakta zorlananlar son dönemde fýrsatlar buluyorlar
*powell: Enflasyon yüzde 2 hedefinin altýnda seyretmeye devam ediyor, ancak enflasyonun yüzde 2'ye yükselmesini beklemeye devam ediyoruz
*powell: Enflasyonun yüzde 2 hedefine gitmesi en olasý sonuç, ancak biraz zaman alabilir
*powell: Zayýf global büyüme, ticaret politikasý belirsizliðin risk yaratýyor
*powell: Komite önümüzdeki dönemde faiz patikasýnda sadece ýlýmlý deðiþiklikler bekliyor
*powell: Fonlama baskýlarýnýn para politikasý duruþu için etkisi yok
*powell: Geçici gecelik tedbirler etkili oluyor
*powell: Faizlerin hedef aralýkta kalmasýný saðlamak için gerekli olduðu sürece gecelik operasyonlar sürecek
powell: Pozitif ekonomik görünüm için riskler var, eðer bir aþaðý dönüþ olur ise daha fazla faiz indirimine ihtiyaç olur
*powell: Fed gelecek verilere oldukça baðlý þekilde hareket edecek, kararimizi verilere göre vermeye devam edeceðiz
*powell: Her toplantýda ekonomik verileari dikkatli þekilde deðerlendiriyoruz
Yer Ýmleri