Þampiyonlar Ligi / Club Brugge 0 Galatasaray 0 MS
Þampiyonlar Ligi / Club Brugge 0 Galatasaray 0 MS
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ons -1.01%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Doðru mu bunlar?
Suudi Arabistan uçaklarý Elbu Kemal baþta olmak üzere Fýrat havzasýndaki Ýran hedeflerine bombardýman düzenliyor. Suriye hava savunmasý karþýlýk veriyor. Kuveyt ordusunda kýrmýzý alarm ilan edildi. Ýran ordusu, Kirmanþah'taki Hatem'ül Enbiya balistik füze üssünde kýrmýzý alarm verdi. Husi insansýz hava araçlarý Suudi Arabistan'daki Yanbu petrol tesisleri ve Kýzýldeniz kýyýsýndaki su arýtma tesislerine saldýrýyor...
Suriyedeki bazi Iran hedefi desek, hiç gerek yok, aradaki Ürdünü ne yaptilar?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Dolar ile Ýsviçre frangý arasýndaki fark 10 puan idi,þimdi yine eskisi gibi eþitlendi,isviçre frangý altýn deðer kazanýrken gidiyor genellikle![]()
Son dakika… Bankalar Birliði’nden yerli derecelendirme kuruluþu açýklamasý
Türkiye Bankalar Birliði (TBB) Baþkaný Hüseyin Aydýn, bir TV programýnda yaptýðý açýklamada bankacýlýk sektöründe son yapýlan düzenlemeleri deðerlendirdi. Yerli ve milli kredi derecelendirme kuruluþu konusuna da deðinen Aydýn, "JCR Eurasia ile görüþmeler sürüyor ancak nihayete ulaþmazsa bu reyting iþini de mutlaka yapacaðýz. Yerli derecelendirme kuruluþu Hazine'yi ve bankalarý deðerlendirmeyecek. Türkiye'de borçlanmak isteyen büyük ölçekli þirketleri ölçüp deðerlendireceðiz. " dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...inden-5340980/
Bunlar kafayý sýyýrmýþ![]()
Yer Ýmleri