akp li olmayan tarikatçý olmayan nefes almamalý deniyor.
akp li olmayan tarikatçý olmayan nefes almamalý deniyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
alýntý
Deðerli Dostum dün vefat etti , Eþini aradým.''Naaþýný üniversiteye baðýþladý cenaze merasimi yok'' dedi. Bilim-bilim-bilim.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Aðrý'da kaybolduktan sonra ölü olarak bulunan 4 yaþýndaki Leyla Aydemir'in ölümüne iliþkin davada tutuksuz sanýk amca Yusuf Aydemir'in tutuklanmasýna karar verildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sosyal medyada kansere karþý verdiði mücadeleyle tanýnan 20 yaþýndaki Neslican Tay yaþamýný yitirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Eski HDP Eþ Genel Baþkanlarý Demirtaþ ve Yüksekdað hakkýnda 2014'teki Kobani gösterilerine iliþkin soruþturma kapsamýnda tutuklama kararý verildi. / Anadolu Ajansý
TFF : Verilen süreye raðmen lisans iþlemlerini tamamlamayan TFF 1.Lig'den; Bursaspor, Eskiþehirspor, Osmanlýspor Futbol Kulübü, TFF 2.Lig'den; Birevim Elazýðspor, Kardemir Karabükspor, Sakaryaspor A.Þ, Þanlýurfaspor ve Uþak Spor A.Þ. kulüplerine 3'er puan tenzili cezasý verilmiþtir
Yer Ýmleri