Bazýlarý bademlemeye maruz kalmýþ herhalde vede bayaðý zevk almýþa benziyor vazgeçmiyor lar
Öncelikleri doðru belirlenmesi yeterli olurdu. Öncelik yönetimi elde etmek olmalý. yönetildiðin sürece baþkasýnýn kurallarý ile oynarsýn. Kural koyucu olamazsýn. Siyasal Ýslam gitmeden istesek de Türklük , Sekülerlik vb. kavramlarýn hiçbirini ön plana çýkaramayýz, çocuklara verilen eðitimi deðiþtiremeyiz, doðru ülkelerle dostluk kurup yanlýþlarla dostluða son veremeyiz, kaynaklarýn hangi amaçla kullanýlacaðýna karar veremeyiz. Bunlar öncelikli olmalý.
Siyasal islam gitmezse zaten savaþ bile olmadan ülke eyaletlere bölünecek ve bunlardan biri kürdistan oalcak bunu yýllardýr geveliyorlar. Hatta daha kötüsü ülkede ciddi bir arap nüfusu artýþýna da vesile oluyorlar, ümmet bakýþ açýsýný oturtuyorlar. Ümmet bakýþ açýsý olan yer de milli benlik biter.
Ayrýca Atatürk konusuna da ilave yapacaðým. Bunlarý önce gücü elde ettikten sonra yaptý. Benim dediðim de bu gücü ele geçirmen için öncelikle mücade etmen gereken þey Siyasal Ýslam. Ayný Atatürk ün önce Padiþahlýk ile mücade edip Cumhuriyeti getirmesi gib.
Burada kimsenin Ýslam karþýtý olduðunu düþünmüyorum
Sadece Ýslam ve siyasal Ýslam kavramlarý üzerinden kýsýr bir tartýþma yürütülüyor
Suriye ve Irak'da Kürt milliyetçileri ABD korumasýnda ülkelerine ihanet etmiþ Kürdistan peþindeler sen PKK/hdp'lilerin de ABD Türkiye'ye saldýrdýðýnda düþmanla iþbirliði yapacaklarýndan kuþku duyabilirmisin.Tehlike burnunun dibindeyken öncelik vermeyeceksin de ne zaman vereceksin?Ülkede Faþist Komünist Þeriatçý iktidar tehlikesi var diye Kürtlere topraðýný terkedene "Türk" denebilir mi?
Birbirimizi iyi anlayabilmek için sana bazý sorular sormak istiyorum;
Sence PKK/hdp'in meclis varlýðý anayasaya aykýrýmýdýr?
Apo ve PKK'lýlarýn asýlmasýný istermisin?
Kürtçe Eðitimdili hakmýdýr?
Kürt sorunu sence Kürdistan sorunu deðilmidir?
Türk ulusu içindeki diðer etnikler yurttaþlýk haklarýndan yararlanýrken Kürtlere etnik haklar tanýnabilir mi?
Yer Ýmleri