Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'nca 31 Mart seçimlerinde usulsüzlük iddiasýyla hakkýnda soruþturma baþlatýlan 37 kiþi hakkýnda FETÖ'den dava açýldý.
Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'nca 31 Mart seçimlerinde usulsüzlük iddiasýyla hakkýnda soruþturma baþlatýlan 37 kiþi hakkýnda FETÖ'den dava açýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
GEÇENlerde bir haber vardý
BANKALARIN batýk kredileri üstlenmelerini istiyormuþ saray...böylece yandaþlar kurtulacak tabii.yabancý basýn ise ÞÝMDÝYE KADARKÝ EN AGRESÝF TEKLÝF diye yorumlamýþtý.
en sonundada ANKARA NIN SABRI TAÞIYOR gibide eklenmiþti..
o iþ sana bana bizlere gelmez meteposta..þimdiden yapýlmýþtýr plan.bu nedenle bankalardan uzak durmak gerekir.
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Hafta sonu oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe macýný Cüneyt Çakýr yönetecek .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
AKP Hükümeti tarafýndan Avrupa Birliði uðruna domuz etini Türk Gýda Kodeksi'ne göre kasaplýk et statüsüne sokmasý ve domuz çiftliklerine banka kredisi vermesinden sonra korkulan oldu... Domuz ve ürünleri artýk herkesin uðrak yeri olan marketlerin kasap reyonlarýnda yerini aldý. Bazý süpermarketlerin et reyonlarýnda domuz eti hiç çekinilmeden satýlmaya baþlandý. "Ben zomuz eti yemedim diyen bir büyük domuz götürmüþtür"
2006 Senesinde, domuz etini yasal yapanlar bunlar yahu!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
hangi UPLOAD sitesini kullanýyorsunuz
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
tarihten bihaber olmak...
neymiþ mýsýr halkýnýn hakkýymýþ...
neymiþ filistin halkýnýn hakkýymýþ...
neymiþ suriye halkýnýn hakkýymýþ...
600 yýl osmanlý bayraðýnýn altýnda yaþadýktan sonra hem de halifelik sancaðý osmanlýdayken ingilizlerle bir olup bizi sýrtýmýzdan hançerlemedi bu þ...ler???????? hep derim tarihini bilmeyene siyasi ehliyet vermeyeceksin![]()
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Güvenlik güçlerimiz Kýran operasyonunda 43 PKK/hdp'linin leþini almýþ..
Bin selam..
https://www.sondakika.com/haber/habe...a-43-12460561/
Yer Ýmleri