DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
*tüik: Ekonomik güven endeksi eylül'de 86,0 (önceki 87,1)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tüik: Konutlarda 1 kwh elektrik için ocak-haziran döneminde ortalama 53,8 kuruþ ödendi(önceki 55,2 kuruþ/kwh)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*tüik: Konutlarda 1 m3 doðal gaz için ocak-haziran döneminde ortalama 135,6 kuruþ ödendi(önceki 144,3 kuruþ/m3)
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
*tcmb: Resmi rezerv varlýklarý aðustos'ta 101,6 milyar dolar (önceki 99,4mlr)
*tcmb: Döviz varlýklarý aðustos'ta 74,4 milyar dolar (önceki 74,4mlr)
*tcmb: Altýn cinsinden rezerv varlýklarý aðustos'ta 25,7 milyar dolar (önceki 23,5mlr)
KÝMDÝR ÞÝRÝN ÜNAL
Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yýldýz, 2 yýl önce "Her yerde o AKP'li milletvekili" baþlýklý yazýsýnda Þirin Ünal'ý þöyle anlatmýþtý:
"Bir kez daha bu isimlerden AKP Ýstanbul Milletvekili emekli Tümgeneral Þirin Ünal üzerinde durmak istiyoruz.
Balyoz döneminde devredeydi. O kadar ki, hep Balyoz'un “kara kutusu” olarak anýldý... Bavulcu Mehmet Baransu'yla baðlantýsý çokça konuþuldu... “TSK'nýn yeniden yapýlanmasýný” savunan isimlerin baþýnda geldi...
15 Temmuz günü MÝT Müsteþarý Hakan Fidan'dan önce Genelkurmay Baþkaný Orgeneral Hulusi Akar'ý ziyaret ettiði ortaya çýktý.
https://odatv.com/akp-milletvekilini...-25091907.html
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri