Yýl sonu enflasyon hedefimiz %12 deyo damat
hemen not ettim![]()
Yýl sonu enflasyon hedefimiz %12 deyo damat
hemen not ettim![]()
Albayrak: Kamu bankalarýmýz, konut kredisi kullandýrdýðý vatandaþlarýmýz için faiz indirimi yaparak kredilerini daha uygun maliyetle yenileme imkaný getirdi. Ekonomideki her iyileþmeyi vatandaþlarýmýza yansýtmaya devam ediyoruz
Albayrak: Oldukça zor bir dönemde dengelenme hedefimizi baþarýlý bir þekilde uyguladýk
Albayrak: Resesyon beklentisine raðmen kuvvetle muhtemel yýl sonunu pozitif büyümeyle kapatmaya hazýrlanýyoruz
Albayrak: Cari açýkla mücadelede önemli bir baþarý elde ettik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak: Yýlýn ikinci yarýsýnda ertelenen özel tüketimde dönüþ bekliyoruz
Albayrak: Makro göstergelerin hepsinde kur ataðý öncesine döndük
Albayrak: Temel mücadele eylemlerimizin baþýnda yine enflasyon gelecek
Albayrak: Enflasyonu artýk yüzde 5'in altýna çekmek temel hedefimiz olmayý sürdürüyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Þu kaçak sarayýn tasarruf tedbirlerinede deðinse alnýndan öpecem![]()
Albayrak: Enflasyonda 2020'u yüzde 8,5 olarak revize ettik
Albayrak: Enflasyonda 2021 hedefi yüzde 6,0, 2022 hedefi yüzde 4,9
Albayrak: Gýda üretimini artýrmak için sulama yatýrýmlarý yapýlacak
Albayrak: Sera yatýrýmlarýný teþvik edeceðiz
Albayrak: Hal ve perakende yasasýný en kýsa sürede hayata geçirmeye çalýþacaðýz
Albayrak: Lojistik Master planý hazýrlanacak
ne diyor damat
diþe dokunur bir þey varmý
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Borsada damadýn ekonomik paketinin açýklanacak olmasý nedeniylen beklentiler satýn alýndý,peki bundan sonra ne olacak bakalým...ytd.
Yer Ýmleri