Günaydýnlar
Günaydýnlar
Ýlk baþlarda bütün Terör odaklý guruplara yeþil ýþýk yakarsan olacaðý budur,ülkeyi yönetenlerde sonradan yaptýðý hatayý kem,küm hareketlerle telafi etmeye çalýþtý,ama nafile,en büyük hatayý Suriye iç,iþlerine karýþmasýylan yaptýlar,halada bunda ýsrarcýlar...en büyük soru...NE ÝÞÝMÝZ VAR BÝZÝM ARAP TOPRAKLARINDA,varsýn moklarýnda boðulsun bize ne,tarihler boyunca hep bize bela olmuþlar.
Ýran Dýþiþleri Bakaný Zarif, Türkiye'nin Fýrat'ýn doðusuna yönelik muhtemel askeri operasyonuna karþý olduklarýný ifade etti
Ýran Dýþiþleri Bakaný Muhammed Cevad Zarif, Türkiye'nin Fýrat'ýn doðusuna yönelik muhtemel askeri operasyonuna karþý çýktý.
Ýran devlet televizyonunun haberine göre, Zarif, dün akþam Dýþiþleri Bakaný Mevlüt Çavuþoðlu ile yaptýðý telefon görüþmesinde, Türkiye'nin Fýrat'ýn doðusuna yönelik muhtemel askeri operasyonunu ele aldý.
Haberde, "Zarif, (görüþmede) askeri operasyona karþý olduðunu belirterek, Suriye'nin toprak bütünlüðüne ve ulusal egemenliðine saygý, terörle mücadele ile bu ülkede istikrar ve güvenliðin saðlanmasýnýn gereðini vurguladý." ifadesi kullanýldý.
Ýran Dýþiþleri Bakaný Zarif, 21 yýl önce Türkiye ile Suriye arasýnda imzalanan Adana Mutabakatý'nýn Türkiye'nin terörle ilgili endiþelerini gidermek için en iyi yol olduðunu savundu.
Türkiye'nin Suriye'de milli güvenliðine tehdit oluþturan terör örgütlerine karþý muhtemel askeri operasyonuna karþý çýkan Tahran yönetimi, yüz binlerce kiþinin hayatýný kaybettiði krizde Beþþar Esed rejimini ayakta tutabilmek için muhaliflere karþý Suriye'ye on binlerce milis ve asker göndermiþti.
Kaynak : Anadolu Ajansý
BÝR DOST VE KARDEÞ ÜLKE DAHA
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Dolar ve yüro nun yükselmesini fýrsat bilenler malý gömdüler..þu an her 2 side ekside..
Caba varlýk fonumu sattý..cöleli
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Biz þimdi Habur'dan soktuklarýmýzla mý savaþýyoruz ?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
*cumhurbaþkaný yardýmcýsý oktay: Türkiye hem güney sýnýrlarýmýzý tehdit eden terör örgütlerine haddini bildirecek, hem de türkiye'de bulunan suriyelilerin gönüllü dönmelerine fýrsat saðlayacaktýr
*cumhurbaþkaný yardýmcýsý oktay: Türkiye tehditlerle hareket edecek bir ülke deðildir
*cumhurbaþkaný yardýmcýsý oktay: Söz konusu türkiye'nin güvenliði olduðunda kendi yolunu kendi belirler
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*oktay: Türkiye hiçbir þartta sýnýrlarý yanýnda terör koridoru ve devleti oluþmasýna asla müsaade etmez, bedeli ne olursa olsun
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri