Trump: - Hiçbir þekilde Kürtleri terk etmiþ deðiliz
- Türkiye ile zoraki olmayan veya gereksiz bir çatýþma ekonomileri için yýkýcý olabilir ve çok kýrýlgan bir paralarý var
Trump: - Hiçbir þekilde Kürtleri terk etmiþ deðiliz
- Türkiye ile zoraki olmayan veya gereksiz bir çatýþma ekonomileri için yýkýcý olabilir ve çok kýrýlgan bir paralarý var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Trump: Biz Kürtlere finansal olarak ve silah olarak yardým ediyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
BÝR DELÝNÝN HATIRA DEFTERÝ
TRUMP: TÜRKÝYE'NÝN GEREKSÝZ BÝR SAVAÞA GÝRMESÝ EKONOMÝLERÝ VE KIRILGAN PARALARI ÜZERÝNDE YIKICI ETKÝ YARATIR
TRUMP: SURÝYE'DEN AYRILMA SÜRECÝNDE OLABÝLÝRÝZ, ANCAK HÝÇBÝR ÞEKÝLDE KÜRTLERÝ TERK ETMEDÝK
TRUMP: AYNI ÞEKÝLDE, BÝR NATO VE TÝCARET ORTAÐI OLAN TÜRKÝYE ÝLE OLAN ÝLÝÞKÝMÝZ ÇOK ÝYÝ
ABD Baþkaný Donald Trump, Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn 13 Kasým'da ABD'yi ziyaret edeceðini açýkladý.
/Trump, Twitter hesabýndan yaptýðý paylaþýmda, "Birçoklarý Türkiye'nin ABD'nin büyük bir ticari ortaðý olduðunu unutuyor.
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ordu bu ülkenin ulusal çýkarlarýna uygun harekatlar tatbikatlar refakatler yapýyorsa bir þahsýn, bir zümrenin deðil bizzat halkýnýn ulusunun ordusudur. Çok tehlikeli sulardan yüzüyorsun kubi...
Takip edebildiðim kadarýyla ÝYÝcisin. Bak Akþener bile Türkiye gerçeðine teslim olmuþ vaziyette...
Ortalýk ta abd den buraya kadar tehdit meraklýsý ******** kaynýyor.
Aman ha dikkat edin paraniz oyle olur aman ha dikkat edin ekonominiz kotu olur. Aman ha dikkat edin baþýnýza bi iþ gelir diyen serefsiz doldu dünya
bir halt olacaðý yok.
https://veryansintv.com/abdnin-eski-...umuz-degildir/ABDnin eski Birleþmiþ Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Baþkan Donald Trumpýn Suriyeânin doðusundan asker çekme kararýna tepki gösterdi. Twitter hesabýnda kararýn, Washingtonun Kürt müttefiklerini ölüme terketmesi anlamýna geldiðini iddia eden Haleynin Türkiye dostumuz deðil etiketini kullanmasýna, baþta Türkler olmak üzere çok sayýda kullanýcýdan tepki geldi.
Bizdeki Açýlým yosmalarýnýn týpkýsý, dostunun yataðýnda aðzýna ne aldýysa pýskýrmýþ..
TAÞIDIÐIN ÞEYÝN AÐIRLIÐINI BÝLECEKSÝN!..
Yer Ýmleri