AB/JUNCKER: TÜRKÝYE'YÝ SURÝYE'DEKÝ OPERASYONU DURDURMAYA ÇAÐIRIYORUM
havlamaya baþlamýþlar
AB/JUNCKER: TÜRKÝYE'YÝ SURÝYE'DEKÝ OPERASYONU DURDURMAYA ÇAÐIRIYORUM
havlamaya baþlamýþlar
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Dolar/TL 5.8523
VIOP -1.86%
BÝST -1,52%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Havlasýn köpekler avuçlarýný yalarlar 40 yýldýr baþýmýza musallat ettikleri bela yeter...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Akçakale'de, belediye anonsuyla okullarýn tatil edildiði duyuruldu.
Öte yandan Akçakale Belediyesi'nden anons yapýlarak, vatandaþlarýn toplu yerlerde bulunmaktan kaçýnmalarý isteniyor. /HaberTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Milli Savunma Bakanlýðý : Hudutlarýmýzýn güvenliðini saðlamak, sýnýrlarýmýzýn güneyinde bir terör koridoru oluþturulmasýný engellemek, DEAÞ ve PKK/KCK/PYD-YPG baþta olmak üzere milli güvenliðimize tehdit oluþturan terör örgütleri ve teröristleri etkisiz hale getirmek, yerinden edilmiþ Suriyelilerin evlerine ve topraklarýna dönüþleri için uygun þartlarý saðlamak maksadýyla Barýþ Pýnarý Harekatý saat 16.00’da uygulanmaya baþlamýþtýr.
Çocuðunun gözü önünde eski esinin boðazýný keserek öldürülen Emine Bulut davasý 21 Ekim’e ertelendi
Bahçeli : MHP harekata tam destek veriyor
Yer Ýmleri