*karadan girecek birliklerin rahat hareket etmesi için havadan tehlike olacak unsurlar yok ediliyor-ntv
*karadan girecek birliklerin rahat hareket etmesi için havadan tehlike olacak unsurlar yok ediliyor-ntv
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bu dedikleri ESAD REJÝMÝNE MUHALÝF takým...bir sürü ipten kazýktan kurtulmuþ tip...yýllardýr besliyoruz bunlarý ülke içinde.. þimdi kalk esad a muhalif güçlerle adamýn topraklarý içinde operasyon yap...
kötü...çok kötü.. rusya karþý iran karþý abd tarafsýz hesapta..esad rejimi böyle iþ olmaz dedi zaten...
BATAKLIÐA SAPLANDIK..ÇIKMASI ÇOK ZOR VE ZAYÝATLI OLACAK
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Výop -1.30%
Rus parlamenter: Rusya, türkiye ile suriye arasýndaki anlaþmazlýða dahil olmayacak - rýa
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
*rus parlamenter: Türkiye'nin suriyei hareketi suriye'nin egemenliðinin ihlali anlamýna gelebilir- ýfax
*rus parlamenter: Rusya. Suriye ile türkile arasýndaki çatýþmaya karýþmayacak- ýfax
*rus parlamenter: Suriye'deki rus ordusu farklý bir neden için orada- ýfax
ABD Büyükelçisi, Barýþ Pýnarý Harekatý konusunda bilgi verilmek üzere Dýþiþleri Bakanlýðý'na çaðrýldý- CNN Turk
VIOP -1.50%
BÝST-1.28%
Dolar/TL 5.8474
Yer Ýmleri