Ýzmir’de hissedilen bir deprem meydana geldi
Ýzmir’de hissedilen bir deprem meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan, bahçeli, akþener ve kýlýçdaroðlu’nu arayarak bilgi verdi-habertürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*trump: Abd, fed'e raðmen büyük iþ çýkarýyor
*çavuþoðlu: Harekatýmýz uluslararasý hukuk, bm þartý’nýn 51. Maddesi ve birleþmiþ milletler güvenlik konseyi’nin terörle mücadeleye iliþkin kararlarý gereðince icra edilmektedir
BM güvenlik konseyi üyeleri bilgilendirme icin bakanlýða çaðýrýldý / NTV
Diyanet iþleri baþkanlýðý : Sabah namazýnda tüm camilerde Fetih süresi okunacak
AB/JUNCKER: TÜRKÝYE'YÝ SURÝYE'DEKÝ OPERASYONU DURDURMAYA ÇAÐIRIYORUM
havlamaya baþlamýþlar
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
AB/JUNCKER: TÜRKÝYE SURÝYE'DE GÜVENLÝ BÖLGE PLANLARI YAPIYORSA AB'NÝN BUNU ÖDEME YAPMASINI BEKLEMESÝN
bu zamana kadar neredeydiniz?
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri