Fýrat'ýn doðusunda baþlayan Barýþ Pýnarý Harekatý nedeniyle Ýstanbul'da tüm camilerde sela okundu / Ýhlas haber ajansý
Fýrat'ýn doðusunda baþlayan Barýþ Pýnarý Harekatý nedeniyle Ýstanbul'da tüm camilerde sela okundu / Ýhlas haber ajansý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
*fomc tutanaklarý: Katýlýmcýlar genel olarask temmuz toplantýsýndan bu yana aþaðý yönlü risklerin arttýðýna iþaret ettiler
*fomc tutanaklarý: Fed politika yapýcýlarý 25 baz puan faiz indirimine ihtiyaç olduðuna inandýlar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Köpekler havlasýn dursun Türkiye operasyona baþlamýþtýr Yolun açýk olsun Þanlý Türk Ordusu...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
*fomc tutanaklarý: Katýlýmcýlar istatistiksel modellerin orta vadede resesyon riskinin son aylarda kayda deðer þekilde arttýðýna iþaret ettiðini ortaya koydular
*fomc tutanaklarý: Katýlýmcýlar ticari gerilimler, jeopolitik geliþkeler ve global ekonomiye iliþkin riskler konusunda genel olarak daha endiþeliler
Yavv adam muhabir. Ntv muhabiri. Hiç görmediniz mi ntv de. "Huseyin Günay Amerikadan bildiriyor." diye.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri