Eþeði süren..s...n osuruðuna katlanýr...vatan millet sakarya kafasýylan bu ülke bataða saplanýr,zaten batýk sayýlýr...En önemli unsur ''BEYÝN''...neymiþ tampon bölge oluþturup 26 milyar dolar harcanýp bu gölgeye içimizdeki Suriyeliler yerleþtirilecekmiþ,miþ vs,yahu adamýn topraðýna giriyosun,tek destekçin yok ÖSO...Daha önce önleminizi aldýnýzmý diye belirtmiþtik,þimdiki durum sýcak,iþ soðumaya gelince,ortalýk buzzz tutacak...Önceleri belirtmiþtim,sýcak yazýn sonu buzzz gibi kýþ,bu buza karþý hazýrlýklýmýsýnýz ???,26 milyar dolar nereden bulunacak tampon bölge kurulurken+iç dýþ, borç 1 trilyon dolar ???,ÖSO'mu verecek ???,çünkü tek destekçin bunlar,neymiþ PKK,ÝÞÝD,PYD vs terör örgütlerine operasyon yapýyoruz,Peki,ÖSO denilen militan ordusu deðilmi,kimlerden oluþuyor ???...Zaten ekonomik kýskacýndayýz+bide bu yük,bu yükü TÜRKÝYE KALDIRAMAZ,benim gibi düþünenler için hava hoþ önlem bakýmýndan,Yýllarca aç,yoksul ve emek mücadelesi yapanlarý savunduk,devamlý arkadan vurulduk,þimdi bizi arkadan vuranlar vataný kurtarsýn bakalým,bakýnda aç kalmayýn !!!,lokmayada muhtaç olmayýn,çünkü bir lokma için aç hayvanlar biribirlerini yer,yani adý AÇLIK SAVAÞLARIDIR...hadi by bir müddet yokum
![]()

...Daha önce önleminizi aldýnýzmý diye belirtmiþtik,þimdiki durum sýcak,iþ soðumaya gelince,ortalýk buzzz tutacak...Önceleri belirtmiþtim,sýcak yazýn sonu buzzz gibi kýþ,bu buza karþý hazýrlýklýmýsýnýz ???,26 milyar dolar nereden bulunacak tampon bölge kurulurken+iç dýþ, borç 1 trilyon dolar ???,ÖSO'mu verecek ???,çünkü tek destekçin bunlar,neymiþ PKK,ÝÞÝD,PYD vs terör örgütlerine operasyon yapýyoruz,Peki,ÖSO denilen militan ordusu deðilmi,kimlerden oluþuyor ???...Zaten ekonomik kýskacýndayýz+bide bu yük,bu yükü TÜRKÝYE KALDIRAMAZ,benim gibi düþünenler için hava hoþ önlem bakýmýndan,Yýllarca aç,yoksul ve emek mücadelesi yapanlarý savunduk,devamlý arkadan vurulduk,þimdi bizi arkadan vuranlar vataný kurtarsýn bakalým,bakýnda aç kalmayýn !!!,lokmayada muhtaç olmayýn,çünkü bir lokma için aç hayvanlar biribirlerini yer,yani adý AÇLIK SAVAÞLARIDIR...hadi by bir müddet yokum

Yer Ýmleri