Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Günaydýnlar
Merhabalar herkese..
Full kaðýtta yakalandýk göz göre göre....
Pazar günü trump görüþmesinden sonra pazartesi tam bir kumar olacak.... bist için.......
Tabi bu arada harekattan inþallah olumsuz bi haber gelmezse bu arada..
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý, Barýþ Pýnarý Harekatý'yla ilgili açýklamalarý nedeniyle HDP'li Buldan ve Temelli hakkýnda soruþturma baþlattý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Milli Savunma Bakaný Hulusi Akar: "Mehmetçik kahramanlýk destaný yazarak görevini yerine getirmeye devam ediyor. Mehmetçiðin morali çok yüksek"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri