Erdoðan: "Þahýslar gelir geçer ama dava her zaman baki kalýr. AK Parti için siyaset budur, böyle kalmaya da devam edecektir"
Erdoðan: "Þahýslar gelir geçer ama dava her zaman baki kalýr. AK Parti için siyaset budur, böyle kalmaya da devam edecektir"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: "Son 4 yýlda sýnýrlarýmýz içinde 7 bin 500, sýnýrlarýmýz dýþýnda 8 bin 500 olmak üzere toplam 16 bin teröristi etkisiz hale getirdik."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*erdoðan: Suriye halkýmýza sevdamýz tartýþýlamaz, derdimiz suriye'yi iþgale çalýþan deaþ-ypg-pyd terör örgütleriyledir, kürt kardeþlerimizle sorunumuz yok
*erdoðan: Ey ab kendinize gelin
*erdoðan: Bizim þu andaki operasyonumuzu bir iþgal hareketi diye nitelendirmeye çalýþýrsanýz, iþimiz kolay, kapýlarý açarýz 3,6 milyon mülteciyi sizlere göndeririz
*erdoðan: Kalkmýþlar para hesabý yapýyorlar, neymiþ ikinci taksit olan 3 milyar euroyu göndermeyeceklermiþ, biz zaten sizden bir þey alarak yürümedik
*erdoðan: Siz dürüst deðilsiniz, hiçbir zaman doðru konuþmadýnýz, hayatýnýz yalan üzerine bina edilmiþ
Cumhurbaþkaný Erdoðan: "Þahýslar gelir geçer ama dava her zaman baki kalýr. AK Parti için siyaset budur, böyle kalmaya da devam edecektir" -AA
Kaynak : Anadolu Ajansý
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Erdoðan : Dün baþlayan operasyonda su ana kadar 109 terörist öldürüldü.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
FETÖ-PKK ortaklýðý kanýtlandý
Anadolu Üniversitesi yaptýðý araþtýrmada, dijital ortamda FETÖ ve PKK terör örgütlerinin birlikte hareket ettiðini ispatladý.
https://veryansintv.com/feto-pkk-ortakligi-kanitlandi/
Sevgili british,
Senden ricam git bir bardak çay veya bir fincan kahve içiver de insanlar þu haberi bir okuyuversin.
Anlayýþýn için þimdiden çok teþekkürler...
Yer Ýmleri