Dolar/TL 5.8990
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
DHA : Þanlýurfa'ýn Akçakale ilçesine Suriye tarafýndaki Tel Abyad'dan roket ve havanlý saldýrý düzenlendi. Birbiri ardýna ateþlenen ve ilçe merkezine düþerek patlayan roket ve havanlarýn þarapnelleri bazý vatandaþlarýn yaralanmasýna neden oldu. Polis ekipleri vatandaþlarý sýnýrdan uzaklaþmalarý ve evlerine gitmeleri konusunda uyardý.
KAMIÞLI'DAN DUMANLAR YÜKSELÝYOR
'Barýþ Pýnarý Harekatý'nýn baþlamasýnýn ardýndan Suriye'nin Kamýþlý kentinden Mardin'in Nusaybin ilçesine çok sayýda havan topu atýldý. Küçük çapta hasarlara yol açan ve 3 kiþinin hafif yaralandýðý saldýrýlar sonrasý Türkiye tarafýndan belirlenen terör hedefleri, ateþ altýna alýndý. Bölge sakinlerinin sýnýr hattýndan uzak durmalarý yönünde uyarýlar yapýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Suriye'den atýlan 4 havan mermisi daha Þanlýurfa'nýn Akçakale ilçesine düþtü. Ýlk bilgilere göre, bina ve araçlara isabet eden roketler nedeniyle çok sayýda yaralý olduðu öðrenildi. Bölgeye polis, saðlýk ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
*tcmb: Yurt dýþýnda yerleþik kiþilerin portföyündeki hisse senedi stoku 31,2 milyar dolar (önceki 31,6mlr)
*tcmb: Yurt dýþýnda yerleþik kiþilerin portföyündeki repo stoku 392,2 milyon dolar (önceki 375,3mln)
*tcmb: Yurt dýþýnda yerleþik kiþilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonolarý stoku 435,8 milyon dolar (önceki 452,5mln)
*tcmb: Yurt dýþýnda yerleþik kiþilerin portföyündeki hisse senedi net deðiþimi(piyasa fiyatý ve kur hareketlerinden arýndýrýlmýþ) -9,4 milyon dolar (önceki -27,1mln)
*tcmb: Krediler özel karþýlýklarý, 99,4 milyar tl (önceki 98,9mlr)
*tcmb: Mevduat bankalarý tüketici kredileri, 918,6 milyar tl (önceki 912,2mlr)
*tcmb: Mevduat bankalarý tüketici konut kredileri, 408,2 milyar tl (önceki 405,1mlr)
*tcmb: Mevduat bankalarý tüketici taþýt kredileri, 176,1 milyar tl (önceki 174,9mlr)
*tcmb: Mevduat bankalarý taksitli ticari kredileri, 227,9 milyar tl (önceki 225,9mlr)
Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý, Barýþ Pýnarý Harekatý'na iliþkin sosyal medyada suç oluþturan paylaþýmlarla ilgili inceleme yapýldýðýný ve yasal yollara baþvurulacaðýný bildirdi. Bu kapsamda Diken ve Birgün gazetelerinin sorumlularý gözaltýna alýndý.
Yer Ýmleri