Günaydýn arkadaþlar
Günaydýn arkadaþlar
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
AltýOk'a sahip çýkan KuvayýMilliyeciler CHP'den kovuldu, boþalan yerler bunlarla dolduruldu..
Ergenekon/Balyoz kumpasýyla ordudan atýlan generallerin yerlerinin de böyle baþýbozuklarla doldurulduðunu hatýrladým..
Orhan SARIBAL @orhansaribalchp
Savaþ demek aðýr bedeller, ölüm, sürgün demek. Savaþ kimsenin baþýna gelmemeli.
Savaþ kötüdür.
Savaþ þiddettir, yoksulluktur, açlýktýr, kandýr.
Savaþ nerede oluyorsa hepsine karþýyýz.
Savaþla hiçbir toplum kalkýnamaz.Prof. Dr. Hasan Ünal @hasanunal1920
Böyle bir günde CHP’den gelen bu açýklamaya ne demeli? Savaþ deðil bir sýnýr ötesi anti-terör harekatý. Kaldý ki her savaþa karþý olmak da neyin nesi? Kýbrýs Barýþ Harekatý, Milli Mücadele hepsi dahil mi? Bu nasýl karýþýk bir kafa yapýsý...Ayrýca CHP Tezkere’ye onay vermedi mi?
*putin: Türkiye'nin durumu kontrol altýnda tutabileceðinden emin deðilim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*putin: Kuzeydoðu suriye'deki hapishanelerde tutulan ýþid militanlarý türkiye'nin operasyonu sýrasýnda kaçabilirler
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*ab/tusk: Hiçbir zaman mültecilerin silah olarak kullanýlmasýný ve bize þantaj yapýlamýsýný kabul etmeyeceðiz
Esed rejimi, YPG/PKK'nýn iþ birliði talebini geri çevirdi
Beþþar Esed rejiminin dýþiþleri bakan yardýmcýsý Faysal Mikdad, terör örgütü YPG/PKK ile görüþmeyeceklerini söyledi.
Rejimin haber ajansý SANA'ya göre, Mikdad, Þam'daki ofisinde gazetecilere yaptýðý açýklamada, YPG/PKK'yý kast ederek "ayrýlýkçý ve güç diliyle konuþanlarla" ortaklýk yapmayacaklarýný duyurdu.
YPG/PKK'nýn, ABD desteðini almak için ulusal çýkarlardan vazgeçtiðini belirten Mikdad, "(YPG/PKK) Kendisini Suriye'ye düþman ABD ve Siyonist güçlerin kucaðýna attý. Bu gruplar, Türkiye'nin saldýrýlarýndan sorumludur." ifadesini kullandý.
Terör örgütü YPG/PKK'nýn paravaný SDG'nin sözde komutaný Þahin Cilo, 8 Ekim'de Barýþ Pýnarý Harekatý'nýn baþlamasýna saatler kala Türkiye'ye karþý savaþmak için rejim ile ortaklýk yapmayý düþündüklerini söylemiþti.
Kaynak : Anadolu Ajansý
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri