Biliyoruz da ! Ýtiraf etmeseniz daha iyi olmaz mý?Bunlar da bir tuhaf.
Biliyoruz da ! Ýtiraf etmeseniz daha iyi olmaz mý?Bunlar da bir tuhaf.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
KKTC baþbakaný : Sayýn Cumhurbaþkaný Akýncý , gerek Türkiye gerekse de biz çok hassas dönemden geçerken hassas olacaðýna, dikkatli davranacaðýna yaptýðý açýklama ile Türkiye ve KKTC’ye dusmanlik yapanlara katký saðlamýþtýr . Sayýn akinci’yi bu tutumundan dolayý kýnýyor , aklýselim bir tutum içine girmeye davet ediyorum .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þýrnak Valiliði, Cizre ve Silopi ilçelerinde Suriye sýnýr hattýnda bulunan 33 köyde eðitime 3 gün ara verildiði duyurdu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: "(Akýncý'nýn sözleri) Bunu çok açýk ve net söylüyorum; tamamýyla bir hadsizliktir, haddini bilmemektir"
Türkün Türk'ten baþka dostu yoktur koca bir yalandýr. Denktaþýn kemikleri sýzlamýþtýr. Kahpe her yerde yazýk.
Yer Ýmleri