Efendim meali þu,kimi ne kadar ilgilendirir bilemiyorum. Sað olsun sayýn British koymuþ ama
Sudan vatandaþý olan bu þahýs dininden dönmuþ,ateist olmuþ. Bizim ülkemize sýðýnma talebi bulunmuþ.Kriterleri uymadýðýndan,sýðýnma talebi kabul görmemiþ?
Þu an ÝSTANBUL hava alanýnda göz altýndaymýþ. Sudan'a iade edilirse ÝDAM edilecekmiþ.Yabancý dili olmadýðýndan arkadaþý tarafýndan yazýlan bir yazý ile imdat diyor. Bana yardýmcý olun diyor.
arap tan dost olmazmýþ.Günaydýn
Kazanan kim?
Bizim hamle ile esad ve putin kazanmýþ gibi
Bize teþekkür etmeliler
abd þutu yedimi?
bop ne oldu bu durumda.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Trump: Mike Pence bu gece ya da yarýn Türkiye’ye gitmek üzere yola çýkacak. Baþarýlý olacaðýný düþünüyorum. Pence ve Erdoðan arasýndaki görüþme baþarýlý olmazsa Türkiye'ye uygulanacak yaptýrýmlar yýkýcý olacak-VoA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Trump: Dostumuz olmayan Suriye için NATO müttefikimizle mi çatýþalým? PKK muhtemelen terör konusunda daha kötü, pek çok yönden IÞÝD’den daha kötü bir terör tehdidi-VoA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan’ýn 22 Ekimde Rusya’ya gideceði açýklandý
MHP Genel Baþkan Yardýmcýsý Semih Yalçýn'ýn oðlu Ankara kalesinden düþerek hayatýný kaybetti. Savcý þüpheli bulduðu bu ölüm hakkýnda inceleme baþlattý./ ÝHA
Günaydýn kafe
Yer Ýmleri