Terör soruþturmasý sonucu tutuklanan HDP'li Nusaybin Belediye Baþkaný Semire Nergiz'in yerine Nusaybin Kaymakamý Mehmet Balýkçýlar görevlendirildi.
Terör soruþturmasý sonucu tutuklanan HDP'li Nusaybin Belediye Baþkaný Semire Nergiz'in yerine Nusaybin Kaymakamý Mehmet Balýkçýlar görevlendirildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
VIOP açýlýþ %3.16
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnca, FETÖ'nün kriptolu haberleþme programý ByLock'u kullandýðý tespit edilen 20 þüpheli hakkýnda gözaltý kararý verildi
MANYAKTAN AÞAÐILAMALARA DEVAM
https://halktv.com.tr/gundem/trumpta...avga-e-407321h
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri