https://t24.com.tr/haber/yuksek-geli...geliyor,844551
Gelir vergisi dilimlerinde belirli bir bölüm için artýþ olacakmýþ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Erdoðan : "Þimdi tek tip paket (sigara) uygulamasýna geçiyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Terör devleti kurdurmuyorduk film icabý...þimdi "gidin az ötede oynayýn" a razý olduk hem de göbek atarak...
Ulen coni az deðilsin valla sen ve senin dedelerin Ýngilizler rakibi kolay görünce hiç tavizsiz kulahini ters giydiriyor vallahi...
Ýnanmayan için bakýnýz; misir'in ingilizlere devri, kibris' in ingilize devri, Ýstanbul ve tüm Arap yarimadasinin isgali
Hep yazarim tarih okumayana koltuk vermeyeceksin ki burnumuz böyle b...k içinde kalmasýn
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Memleketim insanýn tek sorunu bu....tek tip sigara paketi...
Sorun þu?... tek tip sigara paketini kim üretir?..
PHÝLSA, JTI, BAT.... vs...
Komþu komþu!
Hu!....
Oðlun geldi mi? Geldi. Ne getirdi? Ýncik boncuk. Kime kime?.. Sana bana. Baþka kime?..Kara kediye...Kara kedi nerede?... Aðaca çýktý. Aðaç nerede? Balta kesti. Balta nerede? Suya düþtü. Su nerede? Ýnek içti. Ýnek nerede? Daða kaçtý.Dað nerede? Yandý, bitti, kül oldu...
Bu da benden...
TEKEL nerede?...
Son düzenleme : mterkan; 21-10-2019 saat: 02:33.
Yer Ýmleri