Putin : Çalýþma sonucu çok önemli bir karar alýndý , dýþiþleri bakanlarýmýz bunu açýklayacak
Putin : Çalýþma sonucu çok önemli bir karar alýndý , dýþiþleri bakanlarýmýz bunu açýklayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdogan : Rusya ile güvenli bölge konusunda anlaþtýk . Ypg’liler 150 saat içerisinde çekilecek .Bu sürenin sonunda Türk ve Rus devriyesi baþlayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dýþiþleri bakaný :Mumbic ve Tel Rifat’dan tüm terorist unsurlar çekilecek
Çavuþoðlu : 23 Elim saat 12’den itibaren Rusya ve Suriye sýnýr muhafýzlarý , barýþ pinari harekat alaný dýþýnda kalan Türkiye Suriye sýnýrýnýn Suriye tarafýna ypg unsurlarý ve silahlarinin sýnýrdan 30 km dýþarýda çýkarýlmasý icin girecektir .
Çavuþoðlu : Bu süreç sonrasýnda mevcut barýþ pinari harekat alaný sýnýrlarýnýn batýsý ve dolgusunda 10 km derinlikte kamýþlý hariç Türk Rus devriyeleri baþlayacaktýr
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýstanbul Adalet Sarayý’nda kadýn avukatýn etek altý fotoðrafýný çekmeye çalýþan Sulh Hukuk Mahkemesinde görevli katip, avukatýn þikayetçi olmasý sonucu tutuklandý.
Anlaþma 2 tarafýn ortak noktada buluþmasýdýr...
Bir tarafýn her dediðinin kabul edildiði bir anlaþma bekleyenler varsa komik...
Hele bizim her dediðimizi kabul ettireceðimizi bekleyen varsa o komple gülünç, biz dünya devi deðiliz....
Þu anki þartlara göre iyi bir anlaþma yapýlmýþ
Yer Ýmleri