Erdoðan: (ABD ziyareti) Ayýn (Kasým) 13'ünde tabii ki bu davete icabet edeceðiz ve heyet olarak gideceðiz."
Erdoðan: (ABD ziyareti) Ayýn (Kasým) 13'ünde tabii ki bu davete icabet edeceðiz ve heyet olarak gideceðiz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: "Biz Kürtlere düþman deðiliz. Kürtler bizim burada kardeþlerimiz. Bizim onlarla alýp veremediðimiz yok. Bizim derdimiz teröristlerdir"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ÝSMÝ MERT ÇOKLUK!
Almanya'nýn Nürnberg kentindeki garda cansýz bedeni bulundu.
Vücudunda iþkence izleri görüldü.
Mert Çokluk ODTÜ'yü Elektrik-Elektronik Mühendisliði ve Matematik bölümlerinde çift anadal yaparak baþarý ile bitirdi.
Yüksek lisans için Almanya'ya Nürnberg'e gitti.
Yüksek lisansýný tamamlamasýna günler kala 5 Ekim günü Nürnberg'de bir tren garýnda cesedi bulundu.
Alman makamlarý aileye 5 gün sonra haber verdi.
Konsolosluk aileye bilgi vermek için ailesini arayýp:
“Oðlunuz Mert 5 Ekim saat 07:40'da vefat etmiþtir. Ýntihar gibi duruyor, otopsi istemezseniz cenazeyi yarýn uçakla göndeririz" dedi.
Baba otopsi yapýldýðýný sanýp kabul ediyor.
Daha sonra Mert'in hayatýný kaybettiði bölgeye yakýn Erlangen cami imamý babayý arayarak “cenazeyi biz mi yýkayalým?” þeklinde soruyor ve olumlu yanýt alýyor.
Kýsa bir süre sonra Erlangen imamý tekrar aileye ulaþýyor ve 'Mert'in vücunda kesikler ve darp izi olduðu için yýkmadýðýný otopsi yapýlmasý için Ýstanbul'a dokunmadan göndereceðini kaydediyor.
Cenaze akþam uçaðýyla Ýstanbul'a gönderiliyor.
Ataþehir savcýsý cenazeyi fotoðraflýyor ve aileye teslim ediyor.
Yýkarken vücudunun bir çok yerinde kýrýk olduðunu ve hatta ayak týrnaðýnýn birinin sökülmüþ olduðunu görülüyor.
Cesedin bulunduðu yer bakýmýndan öldürülmüþ olma ihtimali yüksek görünüyor.
Öte yandan tren garýnýn çevresinde oturan mahalle halký Mert'in can verdiði saatlerde tren garýnda yangýn çýktýðýný söylediler.
Mert öldürüldü mü?
Þayet öldürüldü ise katledildikten sonra yakýlmak mý istendi?
Aile Mert'in cep telefonu ve bilgisayarýna da ulaþamýyor!
Alman yetkililer ise konuyla ilgili hiçbir açýklama yapmadý.
Mert'in ailesi konunun üzerine gidilmesini ve o gün her ne yaþandý ise gün yüzüne çýkarýlmasýný ve devlet büyüklerinin bu konuya sahip çýkmalarýný bekliyor.
Mert Çokluk, hayatýný kaybetmeseydi, günler sonra Hollanda’da doktorasýna baþlayacaktý.
Öyle ki Hollanda’da kalacaðý pansiyonu bile ayarlamýþtý.
Ve asýl dikkat çekici bilgi: “ÜZERÝNDE ÇALIÞTIÐI YAZILIM ALINMIÞ!”
SÝZLERDEN RÝCAM KONUNUN ÜZERÝNE GÝDÝP KAMUOYU BASKISI OLUÞTURALIM..
BU GENÇ KARDEÞÝMÝZÝ YA PKK'LILAR KATLETTÝ YA DA ALMAN NAZÝLER...
YA DA ÇALIÞTIÐI YAZILIMI ELE GEÇÝRMEK ÝSTEYEN KÝMÝ AJANLAR!
ÇÝFTÇÝ BÝR BABANIN ZEKÝ EVLÂDI OLAN MERT, TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ DEVLETÝ'NÝN NAMUSUDUR !
1 damacana bedava su
https://siparis.abantsu.com.tr/Account/Login
Sipariþ verirken not kýsmýna kampanya yazýn, ödeme türü kapýda ödeme seçin.
Yer Ýmleri