Tuhaflýklar...
Adamin bulunduðu yer düþünüldüðünde en az yarým düzine üs varken neden bizim hava koridorunu kullanmýþ?
Adam kendini bomba yüklü yelekle patlattý diyor ama olurken aðladý falan diyor sizi bilmem ama ben bir el bombasýnýn bile ne yapabildiðini gördüm bomba yüklü yelekle deðil aðlamak parçalarýný bir araya getirmek 6 ay sürer.
El kaide lideri öldü bir b..k olmadý bunu neden böyle abartiyorlar nasýlsa iron man'deki gibi kurmaca bir örgüt sanýrsam bir bu salak bilmiyor
En kötüsü de bu basit olayý bile böyle abarttigina göre seçim anketleri berbat demektir bu da türkü tekmeleyen oyunu arttýrýr prensibi iþleyen ABD'de iþimiz giderek zorlaþacak demektir
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Garanti bankasýnýn mobil ve Ýnternet þubesi gelen ataklar sonucu çöktü.
Þuan komple sunucuyu kapattýlar galiba.
Garanti bankasý internet sitesi ve mobil uygulamasýna eriþimde sorunlar var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Garanti bankasý : Dijital hizmetlerimize yönelik yoðun internet trafiði nedeniyle dijital kanallarýmýzda eriþim sýkýntýsý yaþamaktayýz. Ýnternet servis saðlayýcýlarýmýzla beraber sorunu gidermek için çalýþýyoruz. Müþterilerimizin yaþadýðý maðduriyet için özür dileriz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Beþiktaþ 1 Galatasaray 0 MS
Yer Ýmleri