Uysal: Son dönemde mevduat büyümesinin TL aðýrlýklý olduðunu söyleyebilirim
Uysal: Ana politika olarak rezerv artýrma stratejimizde herhangi bir deðiþiklik yok
Uysal: Son dönemde mevduat büyümesinin TL aðýrlýklý olduðunu söyleyebilirim
Uysal: Ana politika olarak rezerv artýrma stratejimizde herhangi bir deðiþiklik yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Uysal: Kamu bankalarýnýn son dönemde piyasada aktif olduðu gözüküyor
*UYSAL: DEÐERLEME HESABI KONUSUNDA BÝR ÇALIÞMA OLMADIÐINI SÖYLEYEBÝLÝRÝM
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bu Meri Liyinç ne meret bir aracý kurum elinde hiç malý yok çakýp duruyor ve buna dur diyen yok .Bu iþlere düzenleme yapýlmalý.
Borç yada ödünç aldýmý takasýnda görülmeli.
Sabancýya baktým akþam 3,5 milyon lot çakmýþ.
Diðer bazý kaðýtlarda aynýný yapmýþ.
Virman olduðu belli.
Döçenin malý çýkabilir pazartesi bakacaðým.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Hazine ve Maliye Bakaný Albayrak: Tarihin en büyük 3 kur saldýrýsýna maruz kalmamýza raðmen emin adýmlarla hedefimize ulaþmaya devam ediyoruz
Albayrak: Ekim ayýnda enflasyonda yüzde 8'li seviyeleri görebiliriz
*albayrak: 4. çeyrekte yüzde 4 büyürüz, 2019'da daralma yaþanmaz
Yer Ýmleri