*hazine: Iç borç çevirme oraný ekim'de %169,2 (önceki %136,8)
*hazine: Iç borçlanmanýn ortalama maliyeti ekim'de %12,11 (önceki %14,23)
*hazine: Iç borçlanmanýn ortalama vadesi ekim'de 17,0 ay (önceki 26,1 ay)
*hazine: Iç borç çevirme oraný ekim'de %169,2 (önceki %136,8)
*hazine: Iç borçlanmanýn ortalama maliyeti ekim'de %12,11 (önceki %14,23)
*hazine: Iç borçlanmanýn ortalama vadesi ekim'de 17,0 ay (önceki 26,1 ay)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
konomimiz þahlandý...amerikayla artýk kankayiz.ruslar zaten ezeli dostumuz...
Dolar kendiliðinden stabil oldu.merkezin rezervi 500 milyar dolarý geçti...
IMF den sonra FED de borç para istedi ama uzun adam vermedi ...
Damat Ferit tek baþýna ekonomimizi düzeltti.sahsen ben bütün gün fazla paralarýný nereye istifleyecegimi düþünüyorum...
Yasaða ne gerek var...biz tüm vatandaþlar olarak ekonominin sahlandigini her süpermarket alýþveriþinde kasiyer toplamý söylediðinde kendi gözlerimizle görüyoruz...
Padisahim çok yasaaaaaa....padisahim coookkk yasa....
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Moody’s Ýngiltere’nin not görünümünü duraðandan negatife cekti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
https://veryansintv.com/orgut-imami-...erini-anlatti/Etkin piþmanlýktan yararlanan Tanýk Öner A. Kara Harp Okulundaki FETÖ yapýlanmasý hakkýnda çok çarpýcý bilgiler verdi. Böylelikle FETÖnün mahrem abisi Kara Harp Okulundaki iþkenceleri, kötü muameleleri itiraf etmiþ oldu. Öner A., bu dönemde takým komutaný olarak adý birçok iþkenceye karýþan ve yüzlerce ankesör aramasý bulunan Sanýk Ayhan Y.nin doðrudan örgüt abisi olduðunu belirtiyor.
Öner A., Kara Harp Okulunda 6 kiþilik bir ekip olan ve asistanlar grubu olarak nitelendirilen mahrem bir yapýlanmada çalýþtý. Tanýk Önerin bu açýdan verdiði bilgiler 2006-2014 yýllarý arasýnda iþkencelere ve kumpaslara uðrayarak askeri okullardan ayrýlmak zorunda kalan yaklaþýk 4000 öðrencinin yaþadýklarýna ýþýk tutabilir. Fakat soruþturmalarýn tek bir çatý altýnda, tek bir Cumhuriyet Savcýlýðýnda toplanmasý gerekiyor. Çünkü FETÖ, bir bütün olarak hareket ediyor. Ýþkence ve kumpas olaylarýnda doktorlar, avukatlar, hâkimler, askerler, rehberlikçiler, psikologlar bulunuyor. Ve bilmediðimiz dahasý...
günaydýn cafe...
Çinliler'den 594 milyon dolarlýk yalanlama
Yeþil Holding önceki gün dünyanýn en büyük bankasý Çinli ICBC’nin, Zincirlikuyu'da yer alan 235 bin metrekare inþaat alanlý Ýstanbul Tower 205 projesini 594 milyon dolara satýn aldýðýný duyurdu. Ancak bankadan dün akþam yalanlama geldi…
https://www.sozcu.com.tr/2019/emlak/...nlama-5440161/
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Nurcumusun, o halde Kürtçüsün..
Türk/Atatürk düþmaný olman da çok doðaldýr..
https://odatv.com/dolmabahce-camisin...-09111957.html10 Kasýmda Atatürk anýsýna Eyüp Sultan Caminde de mevlit okutacak, Karacaahmet Sultan Cemevinde lokma daðýtacak.
Fakat mevlit programlarý Millet Ýttifaký'ýný destekleyen Nurcularýn yayýn organý Yeni Asya gazetesi Genel Yayýn Yönetmeni Kazým Güleçyüz tarafýndan tepkiyle karþýlandý.
Antalya'da 8 katlý bir binanýn en üst katýnda oturan 4 kiþilik aile ölü bulundu. Evdeki cesetlerin Selim Þimþek (36),eþi Sultan Þimþek (38) çocuklarý Ceren Þimþek (9) ve Ali Çýnar Þimþek'e (5) ait olduðu tespit edildi. Þimþek Ailesi'nin siyanür nedeniyle öldükleri üzerine duruluyor. / HaberTürk
Yer Ýmleri