Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Dokuz aydýr kirasýný ödeyemeyen, maddi sýkýntýlar yüzünden çocuklarýný ve karýsýný öldürüp intihar eden Selim Þimþek'in twitter sayfasý ibret gibi!
Yorum yok ...
https://twitter.com/ssimsek2507
Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Bülent Arýnç’ýn damadý Ekrem Yeter hakkýnda FETÖ’den açýlan davada alýnan beraat kararýnýn bozulmasý için istinaf mahkemesine baþvurdu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gösterdiðin yolda,senin izinde ... !
Son Kasým'a kadar..
Aramýzdan ayrýlýþýnýn 81. yýlýnda Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü sevgi , saygý ve özlemle anýyoruz ..
[emoji1250] [emoji1250]Ne Mutlu Türküm Diyene [emoji1250] [emoji1250]
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri