2011 KPSS sorularýný FETÖ mensuplarýna daðýttýðý gerekçesiyle haklarýnda gözaltý kararý verilen 121 þüpheliden 45'i 29 ildeki operasyonlarla yakalandý
2011 KPSS sorularýný FETÖ mensuplarýna daðýttýðý gerekçesiyle haklarýnda gözaltý kararý verilen 121 þüpheliden 45'i 29 ildeki operasyonlarla yakalandý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kurdistan’s Barzani Family Spends $47 Million on Two Beverly Hills Homes
https://www.yahoo.com/entertainment/...ity&soc_trk=fb
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Kap :
DENÝZBANK A.Þ. (DENIZ.E, Banka) iþlem sýrasý, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 2019/60 sayýlý Bülteninde Þirkete iliþkin olarak yayýnlanan "Ortaklýktan Çýkarma ve Satma Haklarý Tebliði kapsamýnda hakim ortaklarý dýþýndaki diðer ortaklarýn ortaklýktan çýkarýlmasý, bu ortaklara ait paylarýn iptali ve hakim ortaða tahsisli olarak yapýlacak sermaye artýrýmý amacýyla hazýrlanan ihraç belgesinin Kurul tarafýndan onaylanmasý talebi olumlu karþýlanmýþtýr" kararýna istinaden, Borsa Genel Müdürlüðünün 13/11/2019 tarihinde KAP'ta yayýnlanmýþ olan (www.kap.org.tr/tr/Bildirim/798746) ayný tarihli kararý uyarýnca 15/11/2019 seans baþýndan itibaren iþleme kapatýlmýþtýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Sinan Çuluk'tan alýntýdýr
Fotoðrafa bakýyorsunuz, medrese talebesine benzer üç tip görüyorsunuz. Kartýn arkasýný çevirince bir de ne görelim! Bilen biri yazmýþ "Herat'ta Yahudiler týpký Afganlar gibi telebbüs ederler." (yani giyinirler)
Þimdilerde adamýn sakalýna, sarýðýna, yüzünün nuruna bakarak söylediklerine sorgusuz sualsiz inanan ve onlarýn þefaatiyle cennetin kapýlarýnýn kendilerine de açýlacaðýný zanneden zümre-i malumeye Ziya Paþa'nýn þu mýsralarýný hatýrlatarak bu geceye nokta koyalým.
«Ümmîd-i vefâ eyleme her þahs-ý dagalde»
«Çok hacýlarýn çýktý haçý zîr-i bagalde»
(Sadakat bekleme dümenbazdan
Çok hacýnýn çýktý haçý koltukaltýndan)
"Selanik'teki Yahudi cemaati üyeleri, sahil yolu boyunca yürüyorlar, Mayýs 1916'da
![]()
Bakýrköy'de bulunan bir dairede 1'i çocuk 3 kiþinin cansýz bedeni bulundu.
Olay yerine çok sayýda polis ekibi sevk edildi. Polisin evdeki incelemesi sürüyor.
Yer Ýmleri