Albayrak: Özellikle son bir yýl içerisinde Türkiye ekonomisine yönelik çok büyük bir operasyon oldu. Biz dediðimizde çok dikkate almadý birileri. Ama operasyonu yapanlar bunu itiraf edince birileri görmeye baþladý
Albayrak: Özellikle son bir yýl içerisinde Türkiye ekonomisine yönelik çok büyük bir operasyon oldu. Biz dediðimizde çok dikkate almadý birileri. Ama operasyonu yapanlar bunu itiraf edince birileri görmeye baþladý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak: Son rakamlar gösteriyor ki Allah’ýn izniyle son çeyrek itibariyle Türkiye ekonomisi yüzde 4, yüzde 5 büyüme patikasýna girmeye baþladý. Ekim, Kasým ve Aralýk aylarý tekrar düzleme çýkýyor
Albayrak: Bu ne demek biliyor musun ? Ýstihdam demek yatýrým demek Türkiye ekonomisinin gelir düzeyinin hep birlikte eskisinden çok daha güçlü artmaya baþlamasý demek. Allah’ýn izniyle bu yola girmeye baþladýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bu topik sinek avlýyor 3 kiþinin haricinde...MedwiGi kutluyorum yönetici olduðu için...iþin bu yaný ilginç
...acaba bizde þirketimi satýn alsak
...neyse pek takýlan olmadýða göre bizimde takýlmamýza gerek yok
![]()
*içiþleri bakaný soylu: 11 fransýz vatandaþý deaþ'yý aralýk baþýnda fransa'ya gönderiyoruz-ntv
Erdoðan: Artýk apartman daireleri arasýndaki iliþki deðil dijital sistemlerdeki baðlantý geliþmiþ durumda. Evliliðin yerini gayri meþru iliþkilerin aldýðý garip bir dönemdeyiz.
Osmanlý Ýmparatorluðu'nun 35. padiþahý 5. Mehmet Reþat'ýn torunu Rukiye Bala Hodo, dedesinin Türkiye Ýþ Bankasý ve Osmanlý Ýtibar-ý Milli Bankasý hissesi satýn alýp almadýðýnýn tespit edilmesine yönelik dava açtý
Macron: Türkiye bir taraftan suriye'de oldu bittiye getirip harekat düzenleyip diðer taraftan nato'dan dayanýþma bekleyemez
Yer Ýmleri