Marmara Denizi'ndeki olumsuz hava koþullarý nedeniyle ÝDO ve BUDO'da bazý seferler iptal edildi. Yola çýkacaklarýn iptal edilen sefer saatlerini kontrol etmesi gerekiyor.
Marmara Denizi'ndeki olumsuz hava koþullarý nedeniyle ÝDO ve BUDO'da bazý seferler iptal edildi. Yola çýkacaklarýn iptal edilen sefer saatlerini kontrol etmesi gerekiyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kapý kapý gezerek "AKP dini" mi teblið edilecek?
Hani "gençler arasýnda deizm yayýlýyor" haberleri vardý ya, sonunda Tayyip Erdoðan da bu gerçeði "Hakla batýlý karýþtýran amorf inanç sistemlerinin genç kuþaklar arasýnda raðbet görmesinden endiþe ediliyor." sözleriyle kabul etti.
Erdoðan "Paylaþmanýn yerini bencilliðin, dayanýþmanýn yerini yýkýcý rekabetin, diðergamlýðýn yerini umursamazlýðýn, mahremin yerini teþhirciliðin, tevazunun yerini kibrin, merhametin yerini vicdansýzlýðýn, evliliðin yerini gayrimeþru iliþkilerin aldýðý zorlu, sýkýntýlý, garip bir dönemin içindeyiz." diye konuþtu.
Peki bu olumsuz gidiþin sorumluluðu, dini kendi çýkarlarý için kullananlara ait deðil mi?
Bir de darülharp meselesi var. Türkiye'yi bir Ýslam ülkesi olarak görmeyerek her türlü hýrsýzlýðý ve yolsuzluðu mübah sayan anlayýþ sahipleri, bu uygulamalarýyla dini yozlaþtýrmýþ olmadý mý?
Yeni nesillerin "din buysa ben bu dinden deðilim" diye düþünmesinin sebebi, siyasal Ýslamcýlarýn, her türlü haksýzlýðý, uðursuzluðu yaptýktan sonra, utanmadan, sýkýlmadan adaletten bahsetmeleri deðil mi?
FETÖ'nün sýnav sorularýný çalarak kendi mensuplarýna daðýtmasý sonucu, hakký yenilen milyonlarca öðrenci veya devlet memuru adayýnýn ne yapmasýný bekliyordunuz?
Bu adaletsizliklere Ýslam kardeþliði veya ayný menzile yürüyor olmaktan dolayý yýllarca göz yuman siyasi kadronun, þimdi neden böyle oldu diye sormaya hakký var mýdýr?
Partiye mensubiyet belgesi getirmeyene hak tanýnmayan bir ülkede yaþýyoruz.
Hâkim-savcýlar bile cemaatten atanýrken þimdi, partili olmak þartý var!
Oysa, hâkim-savcýlarýn hiçbir partiye üye olmamasý gerekirdi!
Þimdi bütün bu olup bitenlere karþý Diyanet Ýþleri bünyesinde çalýþan imamlara "Artýk 'kapýmýza gelene dini anlatalým' anlayýþý yerine, 'yüce dinimizi anlatmak için her kapýyý çalalým' dönemi baþlýyor." demek ne kadar doðru olur?
Zira, Diyanet kadrolarý da ayný þekilde adaletsizce doldurulmuþtur.
Üstelik Diyanet kadrolarý, devletin diðer kurumlarý için atlama taþý olarak kullanýlmaktadýr.
Bu kadar adaletsizlik yapýlýrken, bir iki istisna dýþýnda siyasal Ýslamcýlar bu gidiþin yanlýþ olduðu uyarýsýnda bile bulunmadý?
Ýmamlarýn yapmasý gereken uyarýlarý bile biz yapmak zorunda kaldýk!
Ayrýca, günümüzde devlet teþkilatý, teblið kurumu olarak kullanýlamaz.
Devlet, din eðitimi için gereken zemini oluþturur ama kendi memurlarýný, teblið için kapý kapý dolaþtýramaz.
Böyle bir adým, siyasi iktidarýn, kendi anlayýþýný din yerine koymasýyla kalmaz, ayný zamanda siyasi propaganda ile beraber yürüyeceði için tepkiyle karþýlanýr.
Kapýdan kovulurlar!
Günümüzde, dinini öðrenmek isteyen için hiçbir engel yoktur.
Ýslam dininin ana kaynaðý da Kur'an'dýr.
Anlamýný bilmeden Kur'an'ý Arapça okuyup tekrarlamanýn hiçbir deðeri yoktur. Anlamak esastýr.
Bu sebeple Türkçesini okumak gerekir.
Bunun önünde de hiçbir engel yoktur.
Kitap ortada dururken, bulunduðu mevkiye bile siyasi kayýrmayla gelenlerin millete öðreteceði tek bir kelime bile yoktur!
Victor Hugo'nun söylediði gibi "Herhangi bir dine mensup olmak sizi iyi biri yapmaz.
Ýyi insan olmak, vicdanla ilgilidir. Vicdan, insanýn içindeki Tanrýdýr.
"***
Gerçekten Ýslam dinini teblið etmek isteyen varsa, her þeyden önce dürüst olur, adaletli olur.
Rüþvet yemez, kayýrma yapmaz, emaneti ehline verir, yani ehliyet ve liyakata bakar.AKP dininde ise, herhangi bir devlet imkânýndan yararlanmak için birinci þart partiye destek vermek deðil midir?
AKP dini diyorum, zira böyle bir uygulama Ýslam diye vaaz edilemez.
Yoksa en büyük imamýnýz, "Yolsuzluk hýrsýzlýk deðildir" diye fetva verir, siz de uygularsýnýz!
Kaynak Yeniçað: Kapý kapý gezerek "AKP dini" mi teblið edilecek? - Arslan BULUT
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/k...ek-54056yy.htm
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bende bu yazýda bahsedilen konu hakkýnda ÝSLAM tek lakin uygulayan yok dedim.
Baðlamýnda bir çok ayrý MÜSLÜMAN var.Bunlarda akp Müslümanlarý demiþliðim var.
Birde çalýyor ama çalýþýyor var.
Hangi kafalar bu laflarý eder?
Dini olmayan ve kullanan eder kanýmca yani bence.
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ![]()
‘MB tekerleði yeniden keþfediyor’ diyen Ash: Düþük faiz için düþük enflasyon gerekir
MB’nin para politikalarýný eleþtiren stratejist Timothy Ash, geleneksel para politikasýndan uzaklaþan Türkiye’nin yatýrýmcý da kaybettiðini öne sürdü.
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...rekir-5479405/
%8,5 enflasyon yalan
Hala zamlar devam ediyor.
Ýlkokul Mezunu Teyze Öyle Bir Konuþtu ki Resmen Aðzýmýz Açýk Dinledik!
https://www.youtube.com/watch?v=S1JWTQ0U9JY
*tüik: Ihracat %0,1 azaldý, ithalat %8 arttý
*tüik: Dýþ ticaret açýðý %263,6 arttý
*tüik: Ekim'de ihracat 15,66 milyar dolar
*tüik: Ekim'de ithalat 17,47 milyar dolar
*tüik: Ekim'de ihracatýn ithalatý karþýlama oraný %89,6
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*bddk baþkaný akben: (5.grup düzenlemesi) aktiften silmenin kolaylaþmasý hedefleniyor-bloomberg ht
*bddk baþkaný akben: (5.grup düzenlemesi) banka borcunun silinmesi hedeflenmiyor-bloomberg ht
*bddk baþkaný akben: (5.grup düzenlemesi) takipteki alacaklar oranýný etkilemez-bloomberg ht
Yer Ýmleri