Fetö'nün fahiþelerini iþ üstünde basan FETÖMETREden rahatsýzlarmýþ!......
https://veryansintv.com/azili-fetocu...asil-trolledi/Fetullahçý Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe giriþiminden sonra yurt dýþýna firar eden eski askerler, örgüte karþý mücadele veren isimleri sosyal medya üzerinden sürekli hedef alýyor. Firari askerlerin hedefindeki isimlerin baþýnda ise Cumhurbaþkaný Tayyip Erdoðan ve Deniz Kuvvetleri Komutanlýðýndaki (DKK) kripto örgüt mensuplarýný deþifre eden FETÖMETRE sistemini geliþtiren DKK Kurmay Baþkaný Tümamiral Cihat Yaycý ve ekibi geliyor.
*abd'de kasým'da tarým dýþý istihdam 266 bin (beklenti 187 bin)
*abd'de kasým'da iþsizlik oraný %3,5 (beklenti %3,6)
*abd'de kasým'da ortalama saatlik kazançlar %0,25 veya $0,07 ile 28,29 dolar, yýllýk %3,1
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*hazine ve maliye bakanlýðý: Nakit dengesi ocak-kasým döneminde 93,75 milyar tl açýk verdi
*hazine ve maliye bakanlýðý: Faiz dýþý denge kasým'da 14,41 milyar tl fazla verdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Halkbank: Abd'deki yargýlamanýn durmasý için yasal hakkýmýzý kullanacaðýz
Daha çok yolu var.Alýntý Originally Posted by MedwiG Yazýyý Oku
Papilon Savunma, 6 Aralýk'ta Borsa Ýstanbul'da iþlem görmeye baþlayacak
Alýntý Originally Posted by emre73373 Yazýyý Oku
Endeks %1,5 oynaþtý..... makasta...
niye çakýyorlar acaba..
Neyse herkese iyi akþamlar..
Bunu alacaklarmýþ.Diye duydum
Kap : Borsa Ýstanbul Duyurusu
Paylarý Ana Pazar'da iþlem gören Diriteks Diriliþ Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Þ. (Þirket) ile ilgili olarak, Þirketin kamuyu aydýnlatma yükümlülüklerini yerine getirmediðinin tespit edilmesi nedeniyle Kotasyon Yönergesinin 23/1-a maddesi, faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansman sýkýntýsýna düþmüþ olmasý nedeniyle Kotasyon Yönergesinin 23/1-d maddesi ve finansman sýkýntýsýna düþtüðünü gösterir derecede, vadesi geçmiþ finansal, ticari, kamu, personel borcu olmasý ve faaliyetlerini etkileyecek derecede icra takibine maruz kalmasý nedeniyle 35/1-d maddesi kapsamýnda Þirket paylarýnýn Yakýn Ýzleme Pazarý'na alýnmasýna, Kotasyon Yönergesi'nin 35. maddesinin 3. fýkrasý kapsamýnda Þirket paylarýnýn iþlem sýrasýnýn 09/12/2019 tarihinde kapatýlmasýna ve 10/12/2019 tarihinden itibaren Yakýn Ýzleme Pazarý'nda tekrar açýlmasýna, Kotasyon Yönergesinin 23/1-a maddesi kapsamýnda yapýlan iþlemin Kotasyon Yönergesinin 32/1-a maddesi kapsamýnda birinci uyarý olarak deðerlendirilmesine karar verilmiþtir.
Yer Ýmleri