Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
MedwiG sana biþey sorcaktým da nedir neyse artýk hatra gelince..
Netflix , La Casa De Papel’in 4. Sezonunun 3 Nisan’da yayýnlanacaðýný açýkladý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yunanistan Ordusuna ait bir savaþ uçaðý, Türk Donanmasýna ait bir fýrkateyne hedef kilitlediði , Türk fýrkateyne Kilitleme yapan Yunanlý Pilotun o anlarýn fotoðrafýný çekip sosyal medyada paylaþmýþ
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Günaydýn kafe
*tcmb: Zorunlu karþýlýk oranlarý ve nema ödemelerini kredi büyümesi oranlarýyla iliþkilendiren zorunlu karþýlýk düzenlemesinde deðiþiklik yapýldý
*tcmb: 2019 yýlý ikinci yarýsýnda baþlayan kredi arz ve talep koþullarýndaki olumlu görünümün 2020 yýlýnda da devam edeceði, kredi artýþýnýn 2020 yýlý enflasyon hedefi ve büyüme öngörüleri ile uyumlu ve asýl olarak türk lirasý krediler kaynaklý gerçekleþeceði deðerlendirilmektedir
*tcmb: Bu doðrultuda, kredilerde 2019 yýlýnda oluþan düþük baz etkileri de dikkate alýnarak, mevcut zorunlu karþýlýk düzenlemesinde deðiþiklik yapýlmýþtýr
Yer Ýmleri