Cumhurbaþkaný yardýmcýsý fuat oktay: Doðu akdeniz'de 5 kuyu daha açarak petrol ve doðalgaz arama faaliyetlerinde aktif bir strateji izlemeye devam edeceðiz
Cumhurbaþkaný yardýmcýsý fuat oktay: Doðu akdeniz'de 5 kuyu daha açarak petrol ve doðalgaz arama faaliyetlerinde aktif bir strateji izlemeye devam edeceðiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
O yardým olmuyor peþkeþ oluyor diðerleride ayný.
MÝLLETÝN malýný ne karþýlýðý veriyon.
TÜRKÝYE'de geçmiþ 17 yýl kadar talan,yolsuzluk,usülsüzlük ve rüþvet olmamýþtýr.
Ve anlý secdeden kalkmýyanlar ve Ýmam hatipliler tarafýndan birde Ýnsaný insan olarak görüyoruz deyip kibir abideleri burunlarýndan kýl aldýrmayýp diðer vatandaþlarýn ekmekleriyle oynuyorlar.
Liyakatsýz gelip dönen dolaplarý görüþte o iþten atýldým diyenlerede acýmak yok.Rüþveti alan ,Görüpte o iþte duranlarada.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Þýrnak'ýn Ýdil ilçesinde PKK'lý teröristlerce tuzaklanan el yapýmý patlayýcýnýn infilak etmesi sonucu 2 güvenlik görevlisi þehit oldu, 7 güvenlik görevlisi yaralandý. / Hürriyet
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*tcmb beklenti anketi: Cari yýl sonu yýllýk tüfe beklentisi %11.62, (önceki %12.18)
*tcmb beklenti anketi: 12 ay sonrasýnýn yýllýk tüfe beklentisi %10.07, (önceki %10.46)
*tcmb beklenti anketi: 24 ay sonrasýnýn yýllýk tüfe beklentisi %8.94, (önceki %9.16)
Yer Ýmleri