Tcmb beklenti anketi: Cari yýlýn yýllýk gsyh büyüme beklentisi %0.41, (önceki %0.29)
gelecek yýlýn yýllýk gsyh büyüme beklentisi %3.19, (önceki %3.06)
Tcmb beklenti anketi: Cari yýlýn yýllýk gsyh büyüme beklentisi %0.41, (önceki %0.29)
gelecek yýlýn yýllýk gsyh büyüme beklentisi %3.19, (önceki %3.06)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
He he..
Evet o... Kürsüden ip fýrlatan o adam...
Þimdi PKK/hdp'lilerin kulaðýna fýsýldýyormuþ, A.Türk'ü mapýs damýndan nasýl kurtardýysam Demirtaþ'ý da öyle kurtaracaðým diyormuþ!... Sorsan tepeden týrnaða Türk milliyetçisidir Atatürkçüdür.....
Ama o Atatürk, o Kürtçülerin kökünü kazýmadan çizmesini çýkarmazdý bunu da kendi adýndan iyi bilir..![]()
2019 Nobel Edebiyat Ödülüne layýk görülen Avusturyalý yazar Peter Handke'nin Srebrenitsa Katliamýna iliþkin sözleri nedeniyle ödüle ve komiteye tepkiler devam ediyor. Türkiye, tepki için Nobel törenine katýlmayacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Erdoðan: "Ekonomide toparlanma dönemi baþladý."
Erdoðan: "2020'de tek haneli enflasyon rakamýna ulaþacaðýz, faizde de tek haneli rakama geçeceðiz."
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gerisi ......
HaberGlobal : Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eþ Genel Baþkaný Selahattin Demirtaþ, Trakya Üniversitesi Týp Fakültesi Hastanesine kaldýrýldý.
Yer Ýmleri