Meteoroloji’nin kýrmýzý uyarýsý sonra Antalya Büyükþehir Belediyesi Ýtfaiye Müdürlüðü ile AFAD Ýl Müdürlüðü'nde tüm izinler iptal edildi! Her iki kurum izinde olan personelini de yarýn göreve çaðýrdý.
Meteoroloji’nin kýrmýzý uyarýsý sonra Antalya Büyükþehir Belediyesi Ýtfaiye Müdürlüðü ile AFAD Ýl Müdürlüðü'nde tüm izinler iptal edildi! Her iki kurum izinde olan personelini de yarýn göreve çaðýrdý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Meteoroloji : Antalya’da Saðanak ve gök gürültülü saðanak yaðýþlarýn Perþembe günü öðle saatlerine kadar yer yer aþýrý (200 kg/m2 üzeri) olmasý beklendiðinden sel, su baskýný, yýldýrým, yaðýþ anýnda kuvvetli rüzgar, kýyý kesimlerde hortum oluþma riski gibi olumsuzluklara karþý dikkatli ve tedbirli olunmalýdýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þükraaaan...........
https://www.donanimhaber.com/abd-tur...alacak--116738ABD þimdi de Türkiye için üretilen F-35 savaþ uçaklarýný satýn almak için resmi giriþimde bulundu. Türkiye'nin uçaklarýnýn satýn alýnmasý için 2020 Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasasý olarak bilinen savunma bütçesinden kaynak ayrýlýyor. Söz konusu uçaklarýn alýmý amacýyla 440 milyon dolarlýk fon ayrýlmasý öngörülüyor.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri