Erdoðan: 2020 programýmýz kapsamýnda 81 vilayette 100 bin sosyal konutun inþasýna baþlýyoruz
Erdoðan: 2020 programýmýz kapsamýnda 81 vilayette 100 bin sosyal konutun inþasýna baþlýyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: En yakýn zamanda ihalesini yaparak kanal istanbul projesine de baþlayacaðýz
erdoðan: Biz kanal istanbul projesini rafa kaldýrmayýz, chp'nin takoz siyasetine boyun eðmeyiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Kanal Ýstanbul'a karþý çýkýyorlar. Belediye baþkaný çýkmýþ buraya uymaz diyor. Sen otur iþine bak!
BKM: Türkiye'de bazý kredi kartý bilgilerinin çalýndýðýna iliþkin haberler, düzenleyici otoriteler, kart çýkaran kuruluþlar ve ilgili tüm paydaþlarca titizlikle takip edilmektedir
BKM: Banka kartý ve kredi kartlarý kanun ve yönetmeliklerine göre ülkemizde tüm ödeme kartlarý, kullanýcýlarý dolandýrýcýlýk risklerine karþý güncel uluslararasý standartlarla korunmaktadýr
BKM: Türkiye'de faaliyet gösteren tüm kart çýkaran kuruluþlar, güvenlik hizmetleri ve sahtekarlýkla mücadele eden çözümleriyle kart bilgilerini sýký bir biçimde korumaya her daim özen göstermektedir
BKM: Bu kapsamda, zaman zaman bazý internet sitelerinden çalýndýðý iddia edilen kartlara iliþkin iþlemler, kart çýkaran kuruluþlar tarafýndan yakýndan takip edilerek gerekli önlemler alýnmaktadýr
Erdoðan:2020 programýmýz kapsamýnda ülkenin 81 vilayetinde 100 bin sosyal konutun da inþa sürecini baþlatýyoruz
inþaatçýlarýn gözü doymak bilmiyor.. bir süredir yükselen çimentolar buna baðlýymýþ demekki,,,
düþük gelirli insanlarý yok evler ucuz yok faiz çok düþük diyerekten borçlandýracaklar.ödeyemeyenlere af maf gibi bir þeyler getirip yine bir baðlý / baðýmlý kitle yaratacaklar
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
“Malum Zatoðlu’nun” MAL VARLIÐI araþtýrýlsýn “önerisi üzerine, Yolsuzluk hiç bu kadar net ve güzel tarif edilmemiþti!
https://www.habererk.com/yolsuzluk-h...deo,10706.html
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Tcmb faiz kararý saat 14:00’de ..
Yer Ýmleri