Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Kap : Halkb
Bankamýza ait ve Halk Sigorta A.Þ.'nin sermayesinin %89,18'ini temsil eden hisselerimiz ile Halk Hayat ve Emeklilik A.Þ.'nin sermayesinin tamamýný temsil eden hisselerimizin Türkiye Varlýk Fonu Yönetimi A.Þ. (TVF) tarafýndan kurulacak bir þirket (Alýcý) tarafýndan devralýnmasýna iliþkin olarak TVF ile görüþmelere baþlanmýþtýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye Varlýk Fonu: YEP reformlarý kapsamýnda, Sigortacýlýk ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile Türk Reasürans AÞ kurulmuþtur.
Türkiye Varlýk Fonu: TVF olarak bu reformlarýn uygulanmasý amacýyla kamu bankalarýnýn kontrolünde bulunan sigorta þirketlerinin TVF çatýsý altýnda birleþtirilmesi projesini yürütmekteyiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri