Merkez Bankasý, reeskont ve avans iþlemlerinde uygulanan faiz oranlarýnda indirim yaptý. Reeskont faiz oranýný yüzde 17,25'ten yüzde 12,75'e indirdi. / TrtHaber
Merkez Bankasý, reeskont ve avans iþlemlerinde uygulanan faiz oranlarýnda indirim yaptý. Reeskont faiz oranýný yüzde 17,25'ten yüzde 12,75'e indirdi. / TrtHaber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
https://veryansintv.com/sendikanin-d...i-daha-atildi/Eðitim Ýþ Sendikasý, Diyarbakýr Annelerini ziyarete giden öðretmenlerden ikisini daha sendika üyeliðinden ihraç etti. Böylece, ihraç edilen öðretmenlerin sayýsý 5e ulaþtý.
Eðitim-Ýþ,
siz Eðitim-Sen'den bunlar Kürtçü biz Atatürkçüyüz diye ayrýlmadýnýzmýydý.!
Madem bu .oku yiyecektiniz niçin ayrýldýnýz.?
S&P, 2020 yýlý için Türkiye'nin planlý gözden geçirme tarihlerini 31 Ocak ve 24 Temmuz olarak açýkladý. Daha önce Fitch, 21 Þubat ve 21 Aðustos, Moody's 5 Haziran ve 4 Aralýk, CI Ratings 29 Mayýs ve 20 Kasým olarak planlý deðerlendirme tarihleri açýklamýþtý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Msb: Üs bölgesinde sivrisinek ýsýrmasý sonucu batý Nil virüsü enfeksiyonu olan bir asker þehit oldu .
Tüpcü iddia iþine girdiðinden beri liglerde enteresan maçlar ve sonuçlar olmaya baþladý.
1 tl ye bilet alýn hisseli olarak þanssa ona da çýkar
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri