Gram Altýn 303.40 TL
Gram Altýn 303.40 TL
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Elinde u30 hissesi ile haftasonuna malda girmek sanýrým çok büyük çýlgýnlýk
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
https://veryansintv.com/tskda-sok-is...l-istifa-etti/TSKda þok istifalar: Ýþte 5 generalin istifa nedenleri
Bazý generaller, görevlendirmelerin liyakata uygun olarak yapýlmadýðýný, þark hizmeti görmemiþ isimlerin bile en kritik yerlere atanýrken, savaþan askerlerin pasif görevlere atandýðýný, yine mücadele eden çok sayýda askerin TSKdan emekli edildiðini düþünüyor. Bazý generallerin ise haksýzlýða uðradýðýný düþündüðü öðrenildi.
Ýstifa eden generallerin özellikle liyakata dikkat çektiði, liyakatsýzlýða karþý böyle bir giriþimi yaptýklarýný ileri sürüldü.
Ülke savunmasý SADAT A.Þ. Adnan'a emanet.!!
Bindik bi alamete gidiyoz kýyamete...
Günaydýn kafe , iyi haftalar .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Herkese günaydýn akçýlar hariç.
Dolar 5.81
Ons altýn 1541...gr 288
Uzak doðu borsalarý-Ortalama %2 kayýp var...ABD,Avrupa borsalarý zaten kayýplan kapatmýþtý %1-2 üstü,vadelileride %1 kayýplý.
Bunlarý göz öüne alýrsak,nedensiz yükselen borsamýzýn bügün açýlýþý düþük olacak gibi.
Dolar/TL 5.8303
Gece dolarýn 6 üzerinde-altýnýn gramý 300 üzerinde oluþu çok düþündürücü,olasý bir panikte bunlar hep sinyal ülkemiz için !!!
Yer Ýmleri