Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Buraya da bunu koyalım
HER SENENİZ İYİ OLSUN,Bununla yetinmeyin
Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, dumandan etkilenenler ise hastaneye kaldırıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mutlu yıllar.
*ito: Istanbul'da aralık'ta perakende fiyatlar aylık %1,07 arttı
*ito: Istanbul'da aralık'ta toptan fiyatlar aylık %1,40 arttı
*ito: Istanbul'da 2019 yılında perakende fiyatlar %13,41 arttı
*ito: Istanbul'da 2019 yılında toptan fiyatlar %7,68 arttı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Pablo Picasso'nun Londra'daki Tate Modern Sanat Galerisi'nde bulunan 'Bust of a Woman' tablosu 20 yaşında bir genç tarafından saldırıya uğradı. Yaklaşık 20 milyon sterlin (157 milyon TL) değer biçilen eserde yırtıklar oluştu.
2 gazete daha kapanmış.
Neden acaba
Üretmeden tüketmek bizi batağa götürür.
Yalanlarlada bu kadar.
O 500 milyar dolarlık dış borcuda akp liler ödemiyecek lakin üst yönetimleri yedi ve yaptı.
Hatta bir miktarınıda yurt dışına çıkardı.
Burada simit ve çaya talim eden akp oy atıcıları yakında.
Simit ve Çay da bulamıyacaklar.
Yalanlar yalancılarıda vurur.
Hayal ortamından ve uykudan uyanın eeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttt artık.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri