Milli Piyango yýlbaþý özel çekiliþi kapsamýnda amorti numaralarý 4 ve 8 oldu.
Milli Piyango yýlbaþý özel çekiliþi kapsamýnda amorti numaralarý 4 ve 8 oldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
8 milyon TL çýkan bilet : 9976216
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Milli Piyango'nun, yýlbaþý özel çekiliþinde 80 milyon liralýk büyük ikramiye, "1358490" numaralý bilete isabet etti.
ÖSYM tarafýndan 2010-2015 yýllarýnda düzenlenen tüm sýnavlarda sorularýn sýzdýrýlmasýna iliþkin bilirkiþi raporu hazýrlandý .
Raporda, söz konusu yýllarda kurum tarafýndan düzenlenen sýnav sorularýnýn, soru havuzundan çekilip matbaaya gönderilmek üzere "Sýr cihazý" adý verilen kriptolu belleðe yüklendiði sýrada ÖSYM'nin bilgisayarlarýna kurulan "ProNMS ve Lumension" adlý programlar vasýtasýyla arka plana kaydedildiði belirtildi.
Bilgisayarlarýn arka planýna yüklenen sorularýn, kurumda görevli örgüt mensuplarý tarafýndan FETÖ'nün ÖSYM'den sorumlu imamý Bekir Þimþek'e ulaþtýrýldýðý vurgulanan raporda, sorularýn Þimþek vasýtasýyla örgüt mensuplarýna daðýtýldýðý kaydedildi.
Elalem milyarlarca para versin çocuðunu hazýrlasýn çocuklar sabah akþam çalýþsýn ama olanlara bak..
Tüm dostlara saðlýklý,mutlu,bol kazançlý bir yýl dilerim.
Yer Ýmleri