25 kuruþa satýlan poþetler, 1 Ocak 2020'den itibaren 30 kuruþa satýlmaya baþladý. Vatandaþýn ödediði 30 kuruþun 18 kuruþu Çevre Bakanlýðý'na, 12 kuruþu ise marketlerle hazineye gidecek.
25 kuruþa satýlan poþetler, 1 Ocak 2020'den itibaren 30 kuruþa satýlmaya baþladý. Vatandaþýn ödediði 30 kuruþun 18 kuruþu Çevre Bakanlýðý'na, 12 kuruþu ise marketlerle hazineye gidecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprülerinin geçiþ ücretlerine %14,4 oranýnda zam yapýldý.
Yeni tarifeye göre, birinci sýnýf araç için Osmangazi Köprüsünden geçiþ ücreti 117,90 TL'ye, Yavuz Sultan Selim Köprüsünden geçiþ ücreti 21,90 TL'ye yükseltildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Ankara’da ekmeðin fiyatý 1 lira 25 kuruþtan 1 lira 50 kuruþa yükseldi.
Prim borçlarýný ödeyemeyen Bað-Kur ve Genel Saðlýk Sigortasý (GSS) yükümlüsü yurttaþlarýn saðlýk hizmetlerinden faydalanmasý için verilen süre 31 Aralýk itibarýyla doldu.
Yer Ýmleri