Nazým HÝKMET 118 YAÞINDA.
Nazým HÝKMET 118 YAÞINDA.
Saðlýk Bakanlýðý: "Ýstanbul'da H1N1 þüphesiyle hayatýný kaybeden iki çocuðun ölüm sebebinin belirlenmesi için inceleme baþlatýldý."
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Mýsýr yine Reyisten ayar istiyor, gerekse taktýklarý da yok ya neyse.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Hindistan'ýn Keþmir sorunundaki tutumlarý nedeniyle Türkiye ve Malezya'dan yapýlan ithalatý azaltmayý planladýðý bildiriliyor - RTRS
https://www.reuters.com/article/us-i...-idUSKBN1ZE1OV
Erdoðan: "Ýnfaz düzenlemesini de içeren ikinci yargý paketinin hazýrlýklarýný tamamladýk, birkaç hafta içinde Meclis gündemine getiriyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Saðlýk turizmi yoluyla ülkemize gelen hasta sayýsý 2019 Kasým sonu itibarýyla yýllýk 470 bine ulaþtý. Bu sayýyý önce 750 bine, ardýndan 1,5 milyona yükseltmeyi hedefliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri