Çevre ve Þehircilik Bakaný Kurum, "100 Bin Sosyal Konut Projesi"ne 1 milyon 209 bin baþvuru yapýldýðýný açýkladý.
Çevre ve Þehircilik Bakaný Kurum, "100 Bin Sosyal Konut Projesi"ne 1 milyon 209 bin baþvuru yapýldýðýný açýkladý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çevre ve Þehircilik Bakaný Murat Kurum : Kanal Ýstanbul ÇED raporu bugün itibarýyla onaylandý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TCDD Satýlýyor
http://www.sonkaleizmir.com/haber/In...atiliyor/72345
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
*erdoðan: Dün 3 þehidimiz oldu, bunu karþýlýksýz býrakamayýz, bedelini çok daha aðýr ödeteceðiz
*erdoðan: Kanal istanbul konusu bu þahsýn(ibb baþkaný imamoðlu) konusu deðil, bizim konumuz
*erdoðan: (imamoðlu'nun erdoðan'a mektubu) kiþiye özel bir mektupsa açýklamam doðru olmaz
*erdoðan: Kanal istanbul'da kararlýyýz, bununla ilgili finansman notkasýnda çok ciddi bir arayýþ söz konusu deðil, adýmlarý atacaðýz ve birkaç ay içinde bunu açýklayacaðýz
Yer Ýmleri