Hazine ve Maliye Bakaný Berat Albayrak: 2019'u tarihe geçecek bir yumuþak iniþle, inþallah pozitif bir büyüme ile geride býrakacaðýz.
Hazine ve Maliye Bakaný Berat Albayrak: 2019'u tarihe geçecek bir yumuþak iniþle, inþallah pozitif bir büyüme ile geride býrakacaðýz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hazine ve Maliye Bakaný Berat Albayrak: 2020 tek haneli enflasyona girdiðimiz bir yýl olacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýþine yarayan olabilir ...
'' 3600 GÜNLE KISMÝ EMEKLÝLÝK ÝLLA DÜÞÜK AYLIKLA EMEKLÝLÝK DEMEK DEÐÝLDÝR.
Hayatý boyunca asgari ücretten prim ödeyen bir sigortalýnýn günlerinin 2000 öncesi / 2000-2008 arasý / 2008 sonrasý üç döneme eþit olarak 1800'er gün olarak daðýldýðýný düþünelim. Bu sigortalý bugün emekli olsa 1570 TL emekli aylýðý alýr.
Bu sigortalýnýn 2008 sonrasýndaki (AKP döneminde edindiði) 1800 gününü çýkarýp yok saysak ve bugün emekli olsa emekli aylýðý 1971 TL'ye yükselir.
Yani 3600 günle kýsmi emeklilik illa düþük aylýk demek deðildir, bulunduðu döneme göre 3600 günle emekli aylýðý deðil 5400 günle 9000 günle emeklilikten bile daha fazla aylýk getirebilir.
Ýþte Tezeller olarak bizim bu matematiksel olguyu taa yasa çýkarken saptayýp 12 yýldýr belirttiðimiz, uyardýðýmýz için tepki gördüðümüz, ama gerçeklerin ýþýðýnda son zamanlarda yandaþ yazarlarýn da artýk kabul etmek zorunda kaldýklarý "Çalýþtýkça aylýðýn düþmesi olgusunun" sonucudur bu durum.
Þevket Tezel ''
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
FETÖ'nün sözde üst düzey yöneticisi Yusuf Bekmezci ile sözde "Karþýyaka eyalet imamý" Akif Sarý, Ýzmir'de saklandýklarý evde yakalandý. Operasyonda örgüt mensuplarýna verilmek üzere ayrý zarflara konulmuþ 41 bin 466 dolar ile 66 bin 625 liralýk banknot ve önemli örgütsel dokümanlar ele geçirildi.
Tarým üzerine çalýþmalarýyla bilinen ve ‘Toprak Dede’ olarak adlandýrýlan Hayrettin Karaca 97 yaþýnda yaþamýný yitirdi. Hayrettin Karaca, TEMA Vakfý'nýn kurucusu ve onursal baþkanýydý.
Eski korgeneral metin iyidil'in tutukluluðuna yapýlan itiraz ankara bölge adliye mahkemesi 22. Ceza dairesi tarafýndan reddedildi
albayrak: Iþ dünyasýndan özel bankalarla ilgili çok þikayet geliyor
Albayrak: Kanal istanbul sadece stratejik deðil, ekonomik olarak da önemli bir proje. Finanse edilmesinde bir sýkýntý görmüyorum
Yer Ýmleri